Justin87
Fanka BB :)
Odpowiem w imieniu Koniczynki, to był wlew z intralipidu.Ja jak zwykle niezorientowana po co ta kroplówka ? Tez jestem przed crio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odpowiem w imieniu Koniczynki, to był wlew z intralipidu.Ja jak zwykle niezorientowana po co ta kroplówka ? Tez jestem przed crio
No właśnie, ktoś coś pisał ale my tu tyle tworzymy, że do tego nie dojdę. Liczę, że któraś dobra duszyczka pamięta i napisze.Ja miałam histero a potem miałam encorton normalnie...
Hm... wiem, że histero zmienia stosunki immunologiczne w macicy więc ciekawe o które to chodzi
Super mocno trzymam kciuki. Bo badan immuno jako takich to nie robilas jeszcze?No właśnie, ktoś coś pisał ale my tu tyle tworzymy, że do tego nie dojdę. Liczę, że któraś dobra duszyczka pamięta i napisze.
W sobotę mam wizytę u gin i muszę ustalić z nią, co dawać przy transferze. Chciałabym mieć ten intralipid teraz.
Nie miałam jak. W pracy patrzą na mnie już krzywym okiem, bo jeszcze robię dodatkowo uprawnienia i nie ma mnie jeden dzień w pracy w tygodniu. Tak czy inaczej doszłam do wniosku, że nawet jak coś wyjdzie z badań, to wtedy trzeba sobie dołożyć ten intralipid. Ale jak już teraz nie wyjdzie, to przechodzimy do Katowic do kliniki i badamy się od stóp do głów.Super mocno trzymam kciuki. Bo badan immuno jako takich to nie robilas jeszcze?
Odpowiem w imieniu Koniczynki, to był wlew z intralipidu.
A teraz jesteście gdzie? BO mi się mięęęszaNie miałam jak. W pracy patrzą na mnie już krzywym okiem, bo jeszcze robię dodatkowo uprawnienia i nie ma mnie jeden dzień w pracy w tygodniu. Tak czy inaczej doszłam do wniosku, że nawet jak coś wyjdzie z badań, to wtedy trzeba sobie dołożyć ten intralipid. Ale jak już teraz nie wyjdzie, to przechodzimy do Katowic do kliniki i badamy się od stóp do głów.
Invi med WroclawA teraz jesteście gdzie? BO mi się mięęęsza
Intralipid. Na obniżanie NK, immunologia.Ja jak zwykle niezorientowana po co ta kroplówka ? Tez jestem przed crio
Tak, będę miała w takiej opcji mały zwierzyniec w domu. Mam już byczka.Intralipid. Na obniżanie NK, immunologia.
No to zbieramy kwietniowa drużynę i robimy małe Koziororzce. A fajne są, mój mąż to taki styczniowy koziołek