reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja miałam histero a potem miałam encorton normalnie...
Hm... wiem, że histero zmienia stosunki immunologiczne w macicy więc ciekawe o które to chodzi :)
No właśnie, ktoś coś pisał ale my tu tyle tworzymy, że do tego nie dojdę. Liczę, że któraś dobra duszyczka pamięta i napisze.
W sobotę mam wizytę u gin i muszę ustalić z nią, co dawać przy transferze. Chciałabym mieć ten intralipid teraz. :)

No właśnie, ktoś coś pisał ale my tu tyle tworzymy, że do tego nie dojdę. Liczę, że któraś dobra duszyczka pamięta i napisze.
W sobotę mam wizytę u gin i muszę ustalić z nią, co dawać przy transferze. Chciałabym mieć ten intralipid teraz. :)
Super :) mocno trzymam kciuki. Bo badan immuno jako takich to nie robilas jeszcze?

Super :) mocno trzymam kciuki. Bo badan immuno jako takich to nie robilas jeszcze?
Nie miałam jak. W pracy patrzą na mnie już krzywym okiem, bo jeszcze robię dodatkowo uprawnienia i nie ma mnie jeden dzień w pracy w tygodniu. Tak czy inaczej doszłam do wniosku, że nawet jak coś wyjdzie z badań, to wtedy trzeba sobie dołożyć ten intralipid. Ale jak już teraz nie wyjdzie, to przechodzimy do Katowic do kliniki i badamy się od stóp do głów. ;)

Nie miałam jak. W pracy patrzą na mnie już krzywym okiem, bo jeszcze robię dodatkowo uprawnienia i nie ma mnie jeden dzień w pracy w tygodniu. Tak czy inaczej doszłam do wniosku, że nawet jak coś wyjdzie z badań, to wtedy trzeba sobie dołożyć ten intralipid. Ale jak już teraz nie wyjdzie, to przechodzimy do Katowic do kliniki i badamy się od stóp do głów. ;)
A teraz jesteście gdzie? BO mi się mięęęsza :D

Ja pierdzile ale zaczwlam poniedziałek. Od rana biegiem ale dosłownie . Nie wiem czemu ubzdurałam sobie ze 16 jest jutro... wstałam zrobiłam nam śniadanie i po chwili mój jeszcze nie małż mówi jutro „ mam badanie „ a ja nie , ze w środę . A on a Ty kiedy jedziesz . I wtedy chwila zastanowienia jaki dzień mamy , patrzę 16 !! Jak się zerwałem to nie było szans mnie zatrzymać . 8:30 a ja o 11:20 wizytę w Poznaniu . szybko pod prysznic ,kasa w torebkę , szybki makijaż ubrałam się i w samochód . Dojechałam minutę po czasie ale dzwoniłam ze się spóźnię wiec wziął już kogoś .... czekam . Pół drogi ryczałam ... boje się .

reklama
Do góry