reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zosia, dzieki wielkie za tak cenna inforamcje odnonie witaminek :-)

WLasnie sobie kompletuje, to czego jeszcze nie mialam.
Mezusiowi kupie SALFAZIN , bo zauwazylam,ze ma ten sam skald co prenatal probaby a jest tanszy i wydajnieszy. Dorzuce mu tylko selen.

Zuzia, witam. Jestes nasza kolejna kolezanka , ktora duzo przeszla w zyciu.Znowu mi sie lezka zakrecila. Jestem pelna podziwu dla Was. CHapeau bas!!! Zycze nadal duzo sily i wytrwaosci w dazeniu do wymarzonego celu.

reklama
Dzieki dziewczyny za przywitanie - macie racje w kupie sila:-D

Kasiu pamietam ciebie z staraczek na wyspach - gratulacje z okazji narodzin synka:) Och zazdroszcze - ale tak pozytywnie:) Duzo zdroweczka dla maluszka i mamusi:)

Zosiu -oj ja tez dziekuje za te wyczerpujaca wiedze na temat witaminek - swoja droga spory arsenal - i tak sie zastanawiam co tu by brac - ja w sumie caly czas biore tylko taki zestaw witamin dla kobiet starajacych sie ktory juz zawiera kwas foliowy w sobie i tyle - mysliscie ze za malo???

Hola masz racje tutaj dziewczyny to naprawde specjalistki w tej dziedzinie - ja to wm powiem ze malo co wiem i nawet nie czytam tyle co mi w klinice powiedzieli i tutaj na forum - ale moze to dobrze bo nie chce sie stresowac...

Aisha ja to nie moglam uwierzyc jak pisalas o tym wszystkim co ostatnio sie dzialo u ciebie - najpierw ta beta pozniej niewielki wzrost - a pozniej jednak kolejny wzrost - trzymalam kciuki i nadal trzymam. A tak swoja droga to by sie wydawalo ze po becie juz czlowiek odetchnie a tu znowu sie trzeba martwic czy wszystko w porzadku... bedzie dobrze - juz jutro zobaczysz swoje malenstwo:)

GizaS, bardzo mi przykro, tule mocno!!!

a ja wlsanie sie dowiedzialam, ze poniewaz nie ma dzis mojej GP, to oni nie moga mi podac wyniku!!! az sie lacina na jezyk niesie, masakra. takze, musze czekac kolejny dzien:(

reklama
Do góry