reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane podpowiedzcie mi w ktorym dniu cyklu mialyscie transfer na sztucznym cyklu. Przy immunosupresji jestem na antykach i zastanawiam sie kiedy je odstawic. Hmm niestety w przyblizone dni wbija mi sie majowka
Pomocy ;)
czyli nie łykasz teraz tego estrofemu jednak? :D
u mnie były 17, 19 i 20dc

Kochana !Ty nie wariuj(wiem łatwo się mówi :oo:)...Jak Cię to uspokoi idź-choć dla mnie wcześnie trochę-ale jak to 5 dniowa klasyka to już coś powinno być:wink:
Trzymam kciukasy-bo jak nie!!!:blink:
Staram się nie zwariować zastanawiam się czy nie wziasc sobie dzisiaj relanium na uspokojenie .... Właśnie wstałam pospalo się wspaniale

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

@szarykot - zakupy? To takie oklepane :D

Właśnie wróciłam do domu. Byliśmy dzisiaj popatrzeć na wózki dla bliźniąt. Masakra. Nie stać nas :D

I najważniejsze: dzisiaj po raz pierwszy od 16 lutego usłyszałam, że nie jesteśmy zagrożeni. Że mogę jechać samochodem, mogę robić prawo jazdy ("ale niech się pani spieszy, bo brzuch zaraz nie pozwoli"), mogę sobie chodzić na spacery. Możemy poczuć wiosnę i nie bać się. Cudownie.
Miód na me serce!!

@szarykot - zakupy? To takie oklepane :D

Właśnie wróciłam do domu. Byliśmy dzisiaj popatrzeć na wózki dla bliźniąt. Masakra. Nie stać nas :D

I najważniejsze: dzisiaj po raz pierwszy od 16 lutego usłyszałam, że nie jesteśmy zagrożeni. Że mogę jechać samochodem, mogę robić prawo jazdy ("ale niech się pani spieszy, bo brzuch zaraz nie pozwoli"), mogę sobie chodzić na spacery. Możemy poczuć wiosnę i nie bać się. Cudownie.
A gdzie ogladalas wózki?? Ja się właśnie do twgo przymierzam i mam już jeden konkretny model na oku w przystępnej cenie :-) jal coś to możesz pisać na priv :-) razem raźniej szukać [emoji14]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Na pewno kupimy używany. Ale zależy nam na takim, który przejedzie przez standardowe drzwi. Jeszcze kilka miesięcy mamy. Na razie cieszę się diagnozą.

No właśnie - ten mój pragmatyzm najczęściej się przebija i zapominam o najważniejszym. oczywiście bardzo się cieszę!!! Korzystaj z życia i odpoczywaj ;)))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry