reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Szczescie-
Przy biopsji endometrium o ktorej ostatnio dyskutowalysmy , nie ma narkozy! Nie ma takiej potrzeby, drapnie cie takim nozykiem i jest po biopsji. Jechalam tez samochodem. Zadzwon jutro i sie dowiedz, no chyba ze mowicie o czym innym, a ja jak zawsze w polu:szok:

reklama
Witajcie KOCHANE! Dziękuję za wszystkie kciuki i ciepłe słowa. :) Badanie wyszło dobrze, kość nosowa i przezierność OK. Teraz czekam na wyniki badania krwi - ok 10 dni czyli przed Świętami będę wiedzieć na 100%:) Lekarz powiedział że po tym co zobaczył nie ma się co martwić o wyniki krwi:) Aaaaa i jeszcze jednio! WYGRAŁAM! NA 80% jest córcia Anastazja;)
Super!! Gratulacje! [emoji4]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana lek mogl miec wpływ na jakosc nasienia. Wazne jestvtez jak podnosi-pani dr uczyla kiedys mojego meza jak ma dzwigac. Sa rozne tabletki dla fecetow, moj bral Profertil. Badaniw niech powtorzybale najwczesniej za 3 miesiące.
Dzięki za odpowiedź. Właśnie mówiłam jej ze jak suplementacje zacznie to minimum 3 mce na efekty trzeba czekać.
Tylko może tak dla spokojnosci niech powtórza badania za miesiąc czy to wogole miarodajne wyniki były... Przynajmniej tak jej powiedziałam. Bo się już mega przejęła, że najpierw niby z nią były komplikacje... A teraz ze z małżonkiem...
Mo ale może się jeszcze wyjaśni w pozytywną stronę :wink:

Nic w sumie, że nie widać i że betę zrobić i się zgłosić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w 19 dpt przy becie 2588 będąc na usg widziałam tylko pęcherzyk wielkości 5 mm. Ja miałam podany 2 dniowy zarodek.
@Biedroneczka83 może za wcześnie na wszystko? Daj sobie czas. Dziewczyny miewają mdłości, a ja nic. Inne maja ogrom innych objawów, a u mnie tez nic. Poczekaj spokojnie, bez nerwów.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Link do: Zaloguj się lub zarejestruj, aby wyświetlić

Dzięki za odpowiedź. Właśnie mówiłam jej ze jak suplementacje zacznie to minimum 3 mce na efekty trzeba czekać.
Tylko może tak dla spokojnosci niech powtórza badania za miesiąc czy to wogole miarodajne wyniki były... Przynajmniej tak jej powiedziałam. Bo się już mega przejęła, że najpierw niby z nią były komplikacje... A teraz ze z małżonkiem...
Mo ale może się jeszcze wyjaśni w pozytywną stronę :wink:
Ale nasienie sie musi zregenerować:) maz kolezanki pewno byl chory skoro bral antybiotyk, diszly pewno di tego jakies polopiryny, gripexy i inne dziwne rzeczy które maja wpływ na jakos nasienia i tu musi odczekac min te 3 m-ce zeby wynik byl.prawdziwy o ile oczywiscie miedzy czasie znowu jakichs lekow na przezuebienie nie bedzie bral. Pi miesiacu wynik bedzie dalej nie ciekawy

Ale nasienie sie musi zregenerować:) maz kolezanki pewno byl chory skoro bral antybiotyk, diszly pewno di tego jakies polopiryny, gripexy i inne dziwne rzeczy które maja wpływ na jakos nasienia i tu musi odczekac min te 3 m-ce zeby wynik byl.prawdziwy o ile oczywiscie miedzy czasie znowu jakichs lekow na przezuebienie nie bedzie bral. Pi miesiacu wynik bedzie dalej nie ciekawy
OK, to tak jej polecę, żeby odczekali te 3 m-ce, a w międzyczasie i tak przecież starać się mogą nadal...
Choć jakaś przyczyna i tak musi być skoro 2 lata i nic..
Coraz więcej tych par z problemami niestety... :-( :(

Kot akurat do latwiejszych nalezy:) źle robi sie zyrafe bo sa male ekementy choc jest boska
942e2940a2244bec64bba297bf741126.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowna!

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry