reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

memories - dopiero zobaczylam wiadomosc :( az nie moge uwierzyc :((( mnie tez w gardle scisnelo , bo wierzylam ze ci sie uda tym razem.. TULE mocno!!! dlaczego dopiero na wiosne podchodzicie? nie chcesz podchodzic juz w Invikcie? wiadomo jaka jest u was przyczyna, ja tym razem zdecydowlam sie na AH, u Ciebie tez zrobili AH? to podobno w zagniezdzaniu pomaga...

reklama
madzielanek - dziękuje :)) dr mówi mi ze tym razem nie ilość ale jakos powinna byc lepsza.. u nas dodatkowo jest problem ze skrzywiona główką w armii M, ale ten problem eliminuje jakies IMSI-MSOME ... A ty kiedy testujesz , w piątek? napewno się udało ;)

aduś powinnam w poniedziałek w 12 dpt, szczerze to myślałam o piątku w 9 dpt, ale nie wiem czy to nie za wcześnie. Dziewczyny raczej testują powyżej 10 dpt.

Dziewczyny jak myślicie można robić betę w 9 dpt czy to jeszcze za wcześnie będzie? Miałam podany zarodek 3- dniowy.

memories - :-:)-:)-( bardzo mi przykro. Silna jednak z Ciebie kobitka i cieszę się,że dalej staniesz do walki. Przecież w końcu MUSI się udać - tego Ci życzę z całego serducha.

Pozdrawiam wszystkie forumki (te nowe i te "stare" ;)

elala,agapl,onlyone,madzialenak,kaśka,zosia,aduś,gienek i pozostałe wspaniałe isoty tego forum :)

przesyłam tony pozytywnych fluidków

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ZA WASZE UDANE TRANSFERKI,UDANE BETY,POZYTYWNE WIEŚCI PO USG,ZA WASZE MALEŃSTWA....

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

madzielanek - jeśłi miałaś podany 3dniowy to troche wcześnie, teoretycznie w większości przypadków do implantacji już powinno dojść ale jak by doszło troche później i nie wykryje u ciebie jeszcze bety to niepotrzebnie sie zasugerujesz.. jesli mialabys 5dniowy to w sumie juz mozna by testowac.. mysle ze powinnas poczekac...

last time podłapałam fluidki, dziękuję

Może się skuszę na betę w 9 dpt, kurcze nie wiem jeszcze. Nie mam żadnych objawów oprócz bolących piersi po bokach od zewnątrz. Przy poprzednim podejściu czułam ból brzucha jak na @ i się nie udało. Teraz tego bólu nie czuję, może to dobry znak, a kysz a kysz@ ! Od jakiejś godziny czuję lekkie kłucia pod lewym jajnikiem, ale tylko sekundę i koniec i tak co kilka minut.

dziewczyny - ndzis dopiero 3 ci dzien stymulacji a mi brzuchl spuchl i stwardnial jakbym w ciązy juz byla :szok: Za poprzednim razem tak nie bylo, tylko ze wtedy byl dlugi a teraz krótki protokól, Czy ktoras z was miala doswaidczenia z obydwoma i zauwazyla jakas roznice? zaraz kolejny zastrzyk :shocked2:

last time -dzięki za fluidki, łapie i nie wypuszcze :)))) napewno pomogą ;)

reklama
Do góry