reklama
Ja bez dodatków?????
huehue leki jaaasne, że będą :*
No to trzymam kciukasy
Dawka witaminy zwiększona a mutacji nie robiłam tylko zwykły kwas foliowy to źle?Dawke 4000j wit d
A kwas foliowy wysoko robilas sobie badania mutacji ?
Koniczyna82
Fanka BB :)
No ale jednak zarodeczki padały po 3cim dniu... co zastanawia jeśli idzie o plemniki. Badaliscie fragmentację chromatyny? może warto choćby skonsultować się z kim innym.Obawiam się, że w każdej klinice to samo usłyszę. Mam już 42 lata skończone, nie mam już chyba nadziei. Wiem też, że za późno sie za to wzięlam, za późno zaczęłam starania o dziecko i diagnozowanie się, szukanie przyczyn niepowodzeń. Mój partner ma bardzo dobre nasienie mimo, że skończył już 46 lat, ma też syna z pierwszego małżeństwa, więc problem pewnie po mojej stronie leży.
I przykro mi strasznie...
Never give up
Odebrałam dziś wynik bHCG i jest to wynik 0.59, więc znowu przeżywam rozczarowanie.To był mój trzeci transfer i druga procedura. Wszystkie pobrane 12 komórek zapłodnili, wszystkie się rozwijały, podali mi 19.02 dwa zarodki trzydniowe dobrze rokujące. Jak skontaktowałam się z lekarzem kilka dni po transferze, przekazał mi wiadomość, że nic nie udało się zamrozić. Wszystkie zarodki zdegenerowały. Nie mam już chyba
I właśnie po to my tu wszystkie jesteśmy aby było z kim porozmawiać, kogoś się poradzić, wyzalic, wyplakac ale i po to aby wspólnie cieszyć się upragnioną ciąża... ❤❤❤Mężczyźni niestety nie potrafią czuć tego wszystkiego tak jak my...skrywają emocje ... i nigdy do końca się nie zrozumiemy , taka jest różnica od zawsze między kobietą a mężczyzna. Oni się nie rozdtabniaja nie analizują wszystkiego tak jak my ... Ale my mamy pełne prawo płakać krzyczeć i mówić głośno i tym co nas boli...
JoannaRak
Czekam aż zlecą wyniki immunologii - na razie tylko limfocyty mam. Za 3 tygodnie mam drugą wizyte w Łodzi. I zobaczymy co mi powie. Pewnie chwile potrwa immunosupresja bo na szczepienia prawie na pewno się nie zdecyduję. Zobaczymy co tam mi zaleci i kolejne crio, kilka mrozaczków czeka
@Koniczyna83, kiedy masz wizyte?? Ja 19, to wlasnie tez 3 tygodnie!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Zylwia kochana trzymam kciuki zeby papa okazala sie tylko mylna statystykaHej.. ja narazie muszę opuścić forum ... odebralismy wyniki testu Pappa i nie jest dobrze .. dziś dodatkowo musieliśmy zrobić testy NIFTY.. proszę Was o modlitwe... trzymajcie się i każdej z osobna kibicuje ! ❤
dżoasia
Annemarie a przyznasz się, kiedy betujesz? Bo z racji, że juz marzec to domniemam, że transfer już sie odbyłkochana ,ja mam 43 skonczone i przeszlam taka sama droge jak i ty tylko ze o wiele dluzsza.Ale nie o to chodzi.Niestety trzeba spojrzec prawdzie w oczy,ze komorki sa zdegenerowane i juz po prostu za stare.Szanse na ciaze z naszych komorek to mniej niz 10 % . Ale hej,,,, jest adopcja komorek od dawczyni ,kosztuje troche kasy,ale mamami zostaja panie co maja i po 48 lat i swiat sie nie wali. Nie poddawaj sie,masz marzenia to je realizuj. Nie jestes za stara na dziecko.Wezmiecie dawczynie co ma 25 lat i juz szanse wskakuja na jakies 40-50 %. Obgadaj z malzem i do dziela.
reklama
Rabarbara86
Zaciekawiona BB
Mam pytanie. Rozmawiałam dzisiaj z lekarzem i zalecil do kolejnego transferu, poza skaryfikacja i atosibanem, AH I EmbryGlue (co mieliśmy już ostatnio) podać "zastrzyk/wlew" z osocza mojej krwi. Czy któraś z Was może takie coś miała. Jak tak to czy coś to daje o jaki mniej więcej koszt?
Obecnie jestem po nieudanym transferze 6dc i jak dobrze pójdzie to w następnym cyklu transfer, dlatego chciałam się zorientować co i jak.
Obecnie jestem po nieudanym transferze 6dc i jak dobrze pójdzie to w następnym cyklu transfer, dlatego chciałam się zorientować co i jak.
Podziel się: