reklama
memories02
Fanka BB :)
Hey dziewczynki
Napiszcie proszę jakie leki bierzecie przed CRIO??? Myslę, jeszcze co moge zrobić ze swojej strony aby się udało tym razem. Ja biore folik, luteinę, acesan i bromergon natomiast żadnych witamin, a może powinnam? do soboty jeszczce parę dni więc może warto coś jeszcze zażywać? jak myślicie??
Napiszcie proszę jakie leki bierzecie przed CRIO??? Myslę, jeszcze co moge zrobić ze swojej strony aby się udało tym razem. Ja biore folik, luteinę, acesan i bromergon natomiast żadnych witamin, a może powinnam? do soboty jeszczce parę dni więc może warto coś jeszcze zażywać? jak myślicie??
Lady Sena
Początkująca w BB
Witajcie dziewczyny po kilku dniach przerwy!
Na poczatku wysylam usciski i tule, wszystkie te ktorym tym razem nie dopisalo szczescie ....sle wam mase sily i energi i wiem,ze nastepnym razem sie uda!!!
Pozdrawiam i gratuluje tym ktorym sie udalo!!!
Ja mialam bete w poniedzialek rano ....wynik 77 w 10dpt :-)
Udalo sie....udalo...serce wali, teraz tylko kciuki trzymac by cud trwal i trwal
Pozdrawiam wszystkich:-)
Na poczatku wysylam usciski i tule, wszystkie te ktorym tym razem nie dopisalo szczescie ....sle wam mase sily i energi i wiem,ze nastepnym razem sie uda!!!
Pozdrawiam i gratuluje tym ktorym sie udalo!!!
Ja mialam bete w poniedzialek rano ....wynik 77 w 10dpt :-)
Udalo sie....udalo...serce wali, teraz tylko kciuki trzymac by cud trwal i trwal
Pozdrawiam wszystkich:-)
memories - ja bralam witaminki dla kobitek starajacych sie o dzidziusia
kaska, magdusia - dziewczynki pieknie sie trzymacie. Trzymam kciuki za was. Dajcie znac jak bedziecie po.
Lady Sena - i dopiero teraz piszesz??!!! Pieknie. gratuluje!!!!
kaska, magdusia - dziewczynki pieknie sie trzymacie. Trzymam kciuki za was. Dajcie znac jak bedziecie po.
Lady Sena - i dopiero teraz piszesz??!!! Pieknie. gratuluje!!!!
Lady Sena
Początkująca w BB
marcikuk - dziekuje!pisze dopiero teraz po jakos nie moge dojsc do Siebie od poniedzialku powtorke bety robie dopiero 5.09 wiec poki co chodze jakbym byla ze szkla,taka jestem przejeta :-)
Memories - ja to chyba pol apteki wykupilam :-) ale generalnie to co dziennie lykam cynk i selen (ponoc pomagaprzy zagniezdzeniu) dodatkowo biore tez aspirynke (75mg), i CoQ10 (ale go nie bede lykac po transferze). Powodzonka oba kciukasy mocno zacisniete;-)
Lady Sena
Początkująca w BB
Dziękuje!Dbam,dbam ...juz zaczynam masowac i mowic do brzusia Miłego dnia!
reklama
Podziel się: