reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@gosia321 kciuki za jajca! ✊✊ niech rosną dorodne A później pięknie się zapładniaja ❤✊
@Aguleczka29 ✊ !! Niech maleństwo dalej pięknie rośnie ❤ a mamusia niech później nakarmi pysznym pączkiem z okazji Tłustego Czwartku :D
@chlopkers ✊✊✊ za Twoje maleństwo! Mamy nadzieję, że przyniesiesz nam dobre wiadomości ✊✊✊❤ jesteśmy z Tobą!! ✊

MIŁEGO DNIA KOCHANE :*
I pysznych tłustych pączków! :D wcinajcie i sobie na żałujcie !
My dziś zaliczyliśmy 2 oponki o 3.30 bo burczało w brzuszku ! :p :D

Przyłączam się do życzeń, i tych szczegółowych dla @gosia321 , @chlopkers i @Aguleczka29 (oby dzień był dla Was wyjątkowo radosny i obfity w dobre wiadomości) jak i dla pozostałych dziewczyn :)

A robiłaś badanie na NK. To jest lek wlasnie na obnizenie NK i czesto też jest podawany bez badan zauwazylam bo on nie zaszkodzi
Tak, do szczepien immunologicznych mialam caly szereg badan na przeciwciala itp. NK w normie i wszystko inne po szczepieniach tez.. nawet encortonu nie musialam juz brac teraz..

Mam. [emoji85] godz 2:49 A ja nie spie. Leżę z nogami do góry. Brzuch mi dzisiaj daje popalić. Tak jak ustaly mdłości tak się jazda z bólem podbrzusza zaczęła. Czuje jak mi się wszystko rozciąga , mam wrażenie że na brzuchu mi skóry zabraknie. Jeden z maluchów mi na coś uciska [emoji85]
Zaczynam kupować ... co ma być to będzie najwyżej będę mieć pamiątkę [emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet tak nie myśl... kupuj bo nie wiesz jak będziesz się czuła za chwile. Ja mam 27 tydzien i tylko kilku rzeczy mi brakuje np wózka a pierwsze ubranko kupilam w 9 tyg na przekór wszystkim przesądom. Moja mama podobnie jak Twoja o co się nawet pokłóciłyśmy i nie rozmawiałyśmy bo co mówiłam to ona mnie stopowała itd. Na szczęście po I trymestrze jej minęlo i sama kupowała ubranka. Przykre jest to że nie ma się wsparcia mamy. U mnie nie wiem z czego to wynikało chyba poprostu z lęku bo nie mamy jakiś doświadczeń w rodzinie z poronieniami a ja jestem jedynaczka i oczekiwałam, że będzie tak samo wariowała jak ja bo to takie wyczekane, pierwsza i może jedyna wnusia, ale cóż już jej wybaczyłam bo ogarnęła się kobieta i Tobie tego życze bo należy Ci się. Wpadaj w szał zakupów bo to jest super !!!:D

ooo a do kogo chodzisz? :D
Inga, póki co żyję na bombie i boję się że cholerstwo wróci. Miałam 6 czopków dopochwowych gyno... i 3 tabletki flukonazolu. Póki co czuję się jak zateuta, po okresie zrobię znów posiew i dzwonię do novum może wreszcie uda się tą histetoskopię zrobić.

reklama
@gosia321 kciuki za jajca! ✊✊ niech rosną dorodne A później pięknie się zapładniaja ❤✊
@Aguleczka29 ✊ !! Niech maleństwo dalej pięknie rośnie ❤ a mamusia niech później nakarmi pysznym pączkiem z okazji Tłustego Czwartku :D
@chlopkers ✊✊✊ za Twoje maleństwo! Mamy nadzieję, że przyniesiesz nam dobre wiadomości ✊✊✊❤ jesteśmy z Tobą!! ✊

MIŁEGO DNIA KOCHANE :*
I pysznych tłustych pączków! :D wcinajcie i sobie na żałujcie !
My dziś zaliczyliśmy 2 oponki o 3.30 bo burczało w brzuszku ! :p :D
Powodzenia kochane! Trzymam mocno kciuki ;)

Do góry