reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@encka86 ✊ za maluszka ❤ niech dalej zdrowo rośnie u mamusi ✊
@PaulinkaP ✊ za dzisiejszą wizytę :) mamy nadzieję, Że będzie wszystko dobrze i będziesz mogła przytulić swojego kropka ! ✊

MIŁEGO DNIA KOCHANE ❤

Kogoś dopisac do kalendarza ? :)

reklama
@encka86 ✊ za maluszka ❤ niech dalej zdrowo rośnie u mamusi ✊
@PaulinkaP ✊ za dzisiejszą wizytę :) mamy nadzieję, Że będzie wszystko dobrze i będziesz mogła przytulić swojego kropka ! ✊

MIŁEGO DNIA KOCHANE ❤

Dołączam się do życzeń. Oby u @encka86 Maluszek zdrowo rósł a u Ciebie @PaulinkaP było zielone światło do jak najszybszego podejścia :).
Miłego dnia dziewczynki.

@encka86 [emoji110] za maluszka [emoji173] niech dalej zdrowo rośnie u mamusi [emoji110][emoji173]
@PaulinkaP [emoji110] za dzisiejszą wizytę :) mamy nadzieję, Że będzie wszystko dobrze i będziesz mogła przytulić swojego kropka ! [emoji110][emoji173]

MIŁEGO DNIA KOCHANE [emoji173]

Ja poprosze. 12.02 wizyta przed crio

My mielismy wizyte startowa 29.12 i juz wtedy Doktor na moje pyt o dwa zarodki wyjasnil ze to niewskazane ze wzgledu na powiklania, ze celem ivf jest zdrowa ciaza i urodzenie zdrowego dziecka itd itd.. wiec moze wczesniej juz mieli ta sytuacje z trojaczkami?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Obostrzenia sa od kilku tygodni. U mnie rozmowa ze może 2 była 2-3 tygodnie temu i doktor powiedziała ze od tego czasu sytuacja się zmieniła.

Nie od dziś wolą ostrożnie z podawaniem 2 zarodków Wysokiej klasy. Ja do tej pory miałam transfery mocnych blastek zawsze po jednej. Ale jeśli się nie uda pare razy to zazwyczaj pozwalają już brac dwa. Tyle ze teraz Novum przyjęło zasadę ze nie ważne co i gdzie wcześniej, nie ważne ze to był mój piąty transfer blastocysty. U nich pierwszy i koniec.
Pewnie dyrekcja bardziej lekarzy pilnuje żeby nie zlecali podawania dwóch.

Obostrzenia sa od kilku tygodni. U mnie rozmowa ze może 2 była 2-3 tygodnie temu i doktor powiedziała ze od tego czasu sytuacja się zmieniła.

Nie od dziś wolą ostrożnie z podawaniem 2 zarodków Wysokiej klasy. Ja do tej pory miałam transfery mocnych blastek zawsze po jednej. Ale jeśli się nie uda pare razy to zazwyczaj pozwalają już brac dwa. Tyle ze teraz Novum przyjęło zasadę ze nie ważne co i gdzie wcześniej, nie ważne ze to był mój piąty transfer blastocysty. U nich pierwszy i koniec.
Pewnie dyrekcja bardziej lekarzy pilnuje żeby nie zlecali podawania dwóch.
Pewnie tak. I jak widac stosuja zasade ograniczonego zaufania do innych klinik z ktorych przychodza do nich pacjenci. Ehh no trudno.
A tak w ogole milego dnia Dziewczyny[emoji4] [emoji9]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny proszę o trzymanie mocno kciuków.
Wczoraj wieczorem przy aplikacji luteiny zauważyłam że patyczek po wyjęciu miał brązową krew :(bardzo bolał mnie brzuch - nospa forte pomogła i zasnęłam.
Dzisiaj rano wkładka brązowa :(
Dobrze że o 15.50 mam wizytę bo bym chyba oszalała. Dziś mam 11 tyg i 2 dc
Tak bardzo się boje żeby się nie powtorzyła historia z maja kiedy to w 13 tyg przestało bić serduszko :( proszę Was o kciuki i modlitwe bo pisze i płacze w czas do wizyty będzie sie teraz wydawał wiecznością...

reklama
Dziewczyny proszę o trzymanie mocno kciuków.
Wczoraj wieczorem przy aplikacji luteiny zauważyłam że patyczek po wyjęciu miał brązową krew :(bardzo bolał mnie brzuch - nospa forte pomogła i zasnęłam.
Dzisiaj rano wkładka brązowa :(
Dobrze że o 15.50 mam wizytę bo bym chyba oszalała. Dziś mam 11 tyg i 2 dc
Tak bardzo się boje żeby się nie powtorzyła historia z maja kiedy to w 13 tyg przestało bić serduszko :( proszę Was o kciuki i modlitwe bo pisze i płacze w czas do wizyty będzie sie teraz wydawał wiecznością...
Kochana może sie zadrapalas i teraz to troche potrwa zanim wyjdzie to wszystko brązowe. A jak się stresujesz to zajedz sobie na izbe przyjec zeby sie uspokoic. Wszystko bedzie dobrze

Do góry