reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niestety. W tej klinice jest taki balagan, ze nawet po wyslaniu wynikow na prosbe lekarza nie zostaly obe przekazane lekarzowi. W zamian otrzymalam moje wlasne badania, wykonane prywatnie, na recepcji po msc i komentarzem, ze tutaj chyba sa jakies moje papiery a w zwiazku z tym, ze oni dbaja o to aby pacjetnki zawsze orrzymywaly kopie badan wlasnie mi ja wreczaja. Nie wiedzialam czy mam prychnac smiechem czy zjechac ich ze zlosci za taki burdel. Oczywiscie lekarz moich wynikow nigdy nie otrzymal i przed transferem wielkie zdziwienie i przepisywanie lekow. No bo trzeba bylo wczesniej informowac... Druci raz o wlos nie wybuchlam.
Kochana pomysl o zmianie kliniki przed kolejna procedura. Ja stad uciekam i to zaraz

A jak Twoje samopoczucie i mdłości?? :-) U mnie już zdarzają się całkiem przyzwoite dni :-)
To tak jak u mnie [emoji16] zaledwie 2-3 pawie w ciągu ostatniego tygodnia [emoji16] Żyć nie umierać [emoji23]
Przyszła teraz bezsenność i bardzo szybko się mecze, do tego jak mam za bardzo aktywny dzień doskwiera mi rwa kulszowa.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha ciekawe do kogo se moge ta skarge napisac... lecze sie u szefa :/
O kurdę
To tak jak u mnie [emoji16] zaledwie 2-3 pawie w ciągu ostatniego tygodnia [emoji16] Żyć nie umierać [emoji23]
Przyszła teraz bezsenność i bardzo szybko się mecze, do tego jak mam za bardzo aktywny dzień doskwiera mi rwa kulszowa.

Jedziemy na jednym wózku :-D tylko ja do tego jeszcze nadal chudne :p no i nie mam problemów ze snem na szczęście :-))

Zawał totalny... Czemu musimy przeżywać taki stres przed, a potem jak się uda, to jest jeszcze gorzej... Nie możemy mieć nudnych ciąż, bez żadnych ekscesów
Hhehhe nie ma tak dobrze kochana.
Ja najpierw pozytywny test... bez euforii . Hiperstymulacja ból jak cholera. Jednak jak minął 6tc a ja nie poronilam zaczęłam się cieszyć. Jakoś w 8tc wyleciał że mnie skrzep żywej krwi a potem lekko krwawilam . Strach... no cóż przecież i tak oprócz leżenia nic nie moge zrobić.
Teraz gdy nagle od tyg przestałam mieć mdłości i poczułam się lepiej , znowu strach. Pojechałam wczoraj ok godz 20 80 km po detektor tętna . Znowu mogłam odsapnac przy uspokajajacym szumie bicia serca moich maluszków.
Za kilka tyg zacznie się stres o szyjke , potem o dotrzymanie chociaż do 34 tc [emoji23] potem bezcenne noce i ściąganie pokarmu.
Zapomnij o relaksie [emoji23]

Hhehhe nie ma tak dobrze kochana.
Ja najpierw pozytywny test... bez euforii . Hiperstymulacja ból jak cholera. Jednak jak minął 6tc a ja nie poronilam zaczęłam się cieszyć. Jakoś w 8tc wyleciał że mnie skrzep żywej krwi a potem lekko krwawilam . Strach... no cóż przecież i tak oprócz leżenia nic nie moge zrobić.
Teraz gdy nagle od tyg przestałam mieć mdłości i poczułam się lepiej , znowu strach. Pojechałam wczoraj ok godz 20 80 km po detektor tętna . Znowu mogłam odsapnac przy uspokajajacym szumie bicia serca moich maluszków.
Za kilka tyg zacznie się stres o szyjke , potem o dotrzymanie chociaż do 34 tc [emoji23] potem bezcenne noce i ściąganie pokarmu.
Zapomnij o relaksie [emoji23]

No i fajnie :-D dobrze że Was wszystkie tu mam, bo dostałabym do głowy :-) już mówiłam mężowi, że do września będę siwa jak staruszka... A jak zobaczyłam te serduszko to nie mogłam się opanować, tak zaczęłam wyć, bo w sumie szłam do lekarza z myślą, że się pożegnałam z nim...

reklama
Do góry