reklama
Margit2018
Fanka BB :)
jakie globulki ci przepisał, leczę sie 2 miesiąc i jakoś nie ma poprawy....jak nie urok to.. . a miało być tak pięknieHej Dziewczyny,
dzisiaj poszłam do gina, bo dalej mnie piecze - ale na zewnątrz nic nie widać (gin w klinice nic nie widziała ani nie zaleciła) i okazało się, że grzybica, wszystko w środku czerwone ale nie mam żadnych upławów, nalotów ani nic. Już zaaplikowałam sobie globulki.
Gin zrobił mi usg z ciekawości, wszystko rzekomo ładnie wygląda. Cały jest zajarany moim podejściem do in vitro i trzymaa kciuki.
chlopkers
Ehh od dwoch dni mam bolesne skurcze w dole brzucha, takie jak na okres, niepokoilo mnie to i zrobilam dzis bete (choc lekarz z kliniki powiedzial zebym juz nie robila). No i sie okazuje ze jest slaby przyrost ☹ na poczatku wygladalo to ok, a teraz po 3 dobach tylko 64%:
9 dpt: 41
10 dpt: 82
12 dpt: 213
15 dpt: 350.
Powiedzcie czy dobrze sie domyslam ze to moze byc pusty pecherzyk?
Dzwonilam do kliniki i konsultacje z lekarzem prowadzacym mam umowiona na godz. 16.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzwonilam do kliniki i konsultacje z lekarzem prowadzacym mam umowiona na godz. 16.
misis188
Oj tak. Pachwiny to mnie chyba juz 3 dni po transferze zaczely bolec i jeszcze czasem pobolewaja. Caly czas cos tam czuc ale to chyba nornalne jak jezdzilam z krwawienismi to mowili ze bole sa normalne, no chyba ze mocne skorcze to wiadomo ze nie jest porzadane. Kochana jak cos to pisz priva bo na forum nie zagladam tylko na prywatne wiadomosci i nie chce zebys myślała ze cie olalam jak nie odpiszeCieszę sie ze wszytsko u Ciebie w porządku a miałaś może jakieś bóle brzucha jak na okres czy pobolewaly Cię pachwiny? Ja tak mam...
RedHotChiliPepper28
Dziewczynki, tak na przyszłość na podniesienie na duchu... Wczoraj wieczorem dostałam okropnego krwawienia żywo czerwoną krwią, rano było troszkę lepiej, ale dalej leciało... Pojechałam do lekarza, zrobiłam betę i progesteron, okazało się, że wszystko dobrze, beta 22tysiące, widać już było serduszko i nie wiadomo skąd to krwawienie...Ale to co przeżyłam to moje... I dzień dobry odpoczywamy na L4
O matko...... kochana pewnie włosy z głowy wyrywalas ? masakra.. lez sobie i odpoczywaj :* który to dpt?Dziewczynki, tak na przyszłość na podniesienie na duchu... Wczoraj wieczorem dostałam okropnego krwawienia żywo czerwoną krwią, rano było troszkę lepiej, ale dalej leciało... Pojechałam do lekarza, zrobiłam betę i progesteron, okazało się, że wszystko dobrze, beta 22tysiące, widać już było serduszko i nie wiadomo skąd to krwawienie...Ale to co przeżyłam to moje... I dzień dobry odpoczywamy na L4
Ehh od dwoch dni mam bolesne skurcze w dole brzucha, takie jak na okres, niepokoilo mnie to i zrobilam dzis bete (choc lekarz z kliniki powiedzial zebym juz nie robila). No i sie okazuje ze jest slaby przyrost ☹ na poczatku wygladalo to ok, a teraz po 3 dobach tylko 64%:
Na dzień dzisiejszy nikt Ci nic konkretnego nie powie. Trzeba będzie sprawdzić betę za kolejne 2 dni. Jak przyrost będzie coraz mniejszy to może to być pusty pęcherzyk. Na skurcze koniecznie jedz nospę.
Mam nadzieję że to tylko jednorazowe spowolnienie i wszystko jest ok.
Chocolateri
Jutro zaczynam 16tc bliźniaczej , pracuje [emoji16]A który to juz u Ciebie jest tydzień i jak sie czujesz pracujesz czu na zwolnieniu jesteś?
Zaznaczyłam w pracy , że dźwigać nie moge i koniec. Zawsze proszę o kogoś kto jest na zmianie o pomoc .
Załatw od lekarza rodzinnego zaświadczenie na kręgosłup.
Brzuch mam już wielki i jest mi powoli ciężko . Popracuje zapewne jeszcze miesiąc i wtedy L4 . Zwyczajnie nie dam rady pchać ciężkiego wózka inwalidzkiego.
Powodzenia Paulina i nie panikuj i się nie denerwuj. Wszystko w rękach Boga [emoji173]
Ja po 7 poronieniach w I trymestrze nadal mam stracha ale wczoraj kupiłam detektor tętna. Cała rodzina sluchala maluszków.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Chocolateri
Miłego podgladania [emoji16][emoji173]Wizyta dopiero o 16 stresik jak zwykle jest.I mam nadzieje że dzidziuś faktycznie sobie rośnie.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: