reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzymam za nas kciuki, AAA to 6AA? Tak wiem w klinice podano kobiecie w 4 dobie zarodek 6c i ciąża!! A ile komórek zapladnialoscie jeśli moge zapytać? Mi so 5 doby dotrwały 2 blastki... masz jakieś skurcze? Prady? Tak sie zastanawiam asked te wszytskie wpdki jak to takie skomplikowane .
No właśnie nie wiem, co oznacza te AAA. Invimed ma takie oznaczenia. Może ktoś bardziej zorientowany się wypowie. Wczoraj nie czułam nic a dzisiaj trochę takie pobolewanie w okolicach pachwin. Jednak przy ilości leków, które bierzemy to nic nie znaczy. :) poza tym dzisiaj się trochę nachodziłam.

Dziewczyny, ja drugi dzien po transferze blastocysty 3bb, czy któraś z Was orientuje sie jaka jest szansa na ciąże a takiego transferu. Jak zaczynałam in vitro nawet nie myślałam, ze tyle czynników ma wpływ np komorki w 3 dobie mogą byc 5 kom. u kobiety 28 letniej!

oczywiście, że jest szansa i są zdrowe ciąże z takich blastek

nie wiem ile maksymalnie ale 1 dziennie na pewno nie zaszkodzi a będzie lepiej jeśli go łykniesz niż jak się będziesz męczyć z wysoką temp. Nie pytałaś lekarza? Ja myślę, że 2x1 nie powinno zaszkodzić ale tu akurat nie jestem pewna na 100%
lekarz mnie odeslal do internisty lub ogolnego bo mu brzydko charcze a niestety nie ma na dzis miejsc ....

reklama
lekarz mnie odeslal do internisty lub ogolnego bo mu brzydko charcze a niestety nie ma na dzis miejsc ....
spróbuj podjechać, może się zlituje cap jak powiesz ze jesteś w ciąży. A jak nie to na gardło p.renalen (bez kropki) albo fiorda i chyba też syrop jakiś jest, podejdź do apteki to cos ci dadzą, jeśli lekarz cię nie przyjmie. W ogóle to chyba duomox w ciąży można, więc jak bardzo cię morduje to może lekarz zapisze

Do góry