a apap moge ? a ile tego ?To łykaj od czasu do czasu chociaż apap, lepiej zbijac gorączkę. Póki co musisz by dobrej myśli :*
reklama
od implantacji plamie ale ja tak zawsze mialam. dlatego nie oglaszam tego bo juz przywyklamO kurcze to nie wiedziałam/nie doczytałam.... na pewno będzie wszystko dobrze
Justin87
Fanka BB :)
No właśnie nie wiem, co oznacza te AAA. Invimed ma takie oznaczenia. Może ktoś bardziej zorientowany się wypowie. Wczoraj nie czułam nic a dzisiaj trochę takie pobolewanie w okolicach pachwin. Jednak przy ilości leków, które bierzemy to nic nie znaczy. poza tym dzisiaj się trochę nachodziłam.Trzymam za nas kciuki, AAA to 6AA? Tak wiem w klinice podano kobiecie w 4 dobie zarodek 6c i ciąża!! A ile komórek zapladnialoscie jeśli moge zapytać? Mi so 5 doby dotrwały 2 blastki... masz jakieś skurcze? Prady? Tak sie zastanawiam asked te wszytskie wpdki jak to takie skomplikowane .
dżoasia
nie wiem ile maksymalnie ale 1 dziennie na pewno nie zaszkodzi a będzie lepiej jeśli go łykniesz niż jak się będziesz męczyć z wysoką temp. Nie pytałaś lekarza? Ja myślę, że 2x1 nie powinno zaszkodzić ale tu akurat nie jestem pewna na 100%a apap moge ? a ile tego ?
filiżanka z porcelany
Dziewczyny, ja drugi dzien po transferze blastocysty 3bb, czy któraś z Was orientuje sie jaka jest szansa na ciąże a takiego transferu. Jak zaczynałam in vitro nawet nie myślałam, ze tyle czynników ma wpływ np komorki w 3 dobie mogą byc 5 kom. u kobiety 28 letniej!
oczywiście, że jest szansa i są zdrowe ciąże z takich blastek
lekarz mnie odeslal do internisty lub ogolnego bo mu brzydko charcze a niestety nie ma na dzis miejsc ....nie wiem ile maksymalnie ale 1 dziennie na pewno nie zaszkodzi a będzie lepiej jeśli go łykniesz niż jak się będziesz męczyć z wysoką temp. Nie pytałaś lekarza? Ja myślę, że 2x1 nie powinno zaszkodzić ale tu akurat nie jestem pewna na 100%
lekarz mnie odeslal do internisty lub ogolnego bo mu brzydko charcze a niestety nie ma na dzis miejsc ....
Powiedz, że to pilne bo jesteś w ciąży i boisz się że zaszkodzisz dziecku, to może Cię "wcisnąć" między pacjentami jeszcze dziś.
cos Ty lekarka do mnie zapraszam rano i tyle i w nosie ma ze ja w ciazy ...Powiedz, że to pilne bo jesteś w ciąży i boisz się że zaszkodzisz dziecku, to może Cię "wcisnąć" między pacjentami jeszcze dziś.
reklama
dżoasia
spróbuj podjechać, może się zlituje cap jak powiesz ze jesteś w ciąży. A jak nie to na gardło p.renalen (bez kropki) albo fiorda i chyba też syrop jakiś jest, podejdź do apteki to cos ci dadzą, jeśli lekarz cię nie przyjmie. W ogóle to chyba duomox w ciąży można, więc jak bardzo cię morduje to może lekarz zapiszelekarz mnie odeslal do internisty lub ogolnego bo mu brzydko charcze a niestety nie ma na dzis miejsc ....
Podziel się: