Dziewczyny jestem!!! Wróciłam wczoraj z wakacji i przeczytanie wszystkiego co napisałyście przez ten tydzień zajęło mi dobre 2 godziny;-) Jestem wypoczęta, objedzona góralskimi przysmakami, chodziliśmy sporo na spacery, wspinałam się na niewielkie góry i o dziwo nic mnie nie bolało, ani razu nie musiałam zażywać Nospę a tutaj jak siedzę to co i rusz coś mnie boli,ciągnie,może powinnam więc wykazywać się większą aktywnością
Marcikuk- pytałaś,czy czuję już ruchy dzieci-tak czuję,ale tylko jednego tzn dziewczynkę czuję a chłopca wcale, zastanawia mnie to,ale liczę na to,że wiele zależy od ułożenia i może dlatego nie wyczuwam jego ruchów..A jak u Ciebie,czy teściowie już pojechali?
Hope- bardzo mi przykro,że się nie powiodło tym razem,ale masz jeszcze jednego malucha i następnym razem musi się udać!!!Ja podczytywałam czasami na wakacjach co piszecie-taki nałóg;-) i jak zobaczyłam info,że masz 2 kreski to bardzo się ucieszyłam. Coś tam się zadziało kochana, więc jest duża szansa na sukces przy następnym podejściu.
Yplocka- no normalnie trzeba mieć nerwy ze stali,żeby wytrzymać tą całą niepewność. Niezmiernie Ci współczuję stresu i bardzo bym chciała,żeby finał był pozytywny. Mam nadzieję,że maleństwo pokaże się w poniedziałek w macicy.
Tuva- witaj ponownie
odpisałam ci na wątku odnośnie endometriozy, dziękujemy bardzo za tą książkę. Wzruszająca historia z bardzo pozytywnym finałem
Pisałaś o tych spotkaniach osób starających się i podsunęłaś mi pomysł,że powinnyśmy też organizować takie spotkanie tutaj w Polsce. Już jest część dziewczyn, która wyraziła chęć-na razie dominuje Trójmiasto
Zosiu- witaj w clubie nadwrażliwców, czasami mam wrażenie,że czuję wszystko dużo intensywniej niż inni i denerwuje mnie to...ktoś inny by machnął ręką a mnie łatwo zranić. Mimo wszystko mam w sobie dużo siły, obieram cele i dążę do nich nieustannie. Wiem,że męczy Cię nadal niepewność i nie możesz doczekać się USG,ale wszystko jest ok-jak czujesz,że Ci to pomoże zrób następny test sikany.
Elala i AgaPl- świetne wieści!!!
Roxi- myślę o Tobie intensywnie i trzymam mocno kciuki, już niedługo będzie wszystko jasne.
Last time- gratuluję bardzo dobrych wyników na USG prenatalnym, teraz możesz się wyluzować
Miliaa- puk puk, wróciłaś z wakacji? napisz jak Ci idzie przygotowanie do obrony i jak się czujesz
Dziewczynki z pozytywną betą-moje gratulacje, trzymam kciuki za wszystkie testujące niebawem, oraz za wszystkie przed pick upem i transferem!!!