Wiecznie mam to samo u siebie (rossmann). Nic ich nie obchodzi. Ile sie zawsze musze nakombinowac,zeby jechac na wizyte...Oczywiście nocki,dostawy,dzwiganie to chleb powszedni :-/Dziewczyny nic tylko sie wkurwic pamiętacie jak rozmawiałam z kierowniczka o lżejsze pracy bo mam jajnik duży no to co zgodziła sie i było wszystko pięknie ładnie do dnia dzisiejszego dzwonię do biedronki i pytam jak pracuje jutro no to mówi że na rano a pytam sobota i niedziela jak a mówiłam ze w sobotę mam imieniny teścia i aby mi nie zmieniała ze bardzo mi na tym zależy a w sobotę i niedzielę mamy przestawianie sklepu całego wszystkich półek i wpierdolila mi 2 nocki ***** tłumacz prosi to nie na złość wjebala mi nocki co ja mam zrobić pomocy siedzę i płacze przecież ten jajnik mnie jeszcze boli a ona mi daje najgorsza robotę i 2 najcięższe nocki??
reklama
Tu nie chodź o to że się opierdalalam bo tak nie jest ja po prostu wyraźnie jej powiedziałam ze nie moge tak dźwigać uszanowala to Ale widocznie nie na długo bo na całe 5 dni i niestety mam te nocki w sobotę i niedzielę pójdę na nie Ale jeśli będzie mnie boleć to wtedy pójdę na te l4 poszłam jej na rękę nie biorąca l4 tylko dlatego ze da lżejsza robotę czyli bez aleji z warzywami Ale widocznie chyba robi mi to na złość przeżyje dam radę Ale wiem ledno że jeśli ona chciała abym pracowała ja przyszłam bez dyskusji a jeśli ja chciałam aby sobota została na 8 do 16 to wjebala mi na noc no nic życie; (
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dziewczyny zaraz oszaleje z nerwów... oczywiście w tej chwili nie odczuwam żadnych objawów ciąży!
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie, objawy są a potem ich nie ma i znów wracają. Pamiętam jak sama się denerwowalam, ale okazało się że nie ma czym . Spokojnie.
Doris i jak tam ? Masz juz wynik ??Cześć dziewczyny a ja muszę do 15 czekać na wyniki bo dziś tak otwierają.
adansonia
W jakiej klinice się łączysz? Może warto zasięgnąć opinii w innej klinice ?Witajcie
Dzwonil lekarz , komorki zlej jakosci , nie wygladaly dobrze , jedna ktora jest troche lepsza sie zaplodnila ale nie faje jej ,a duzych dzsns . Lekarz mowi ze jest problem z jajnikami I kolejne in vitro raczej nic nie zmieni.
Jestem zalamana nie wiem co robic , myslec ,do tej pory mialam nadzieje , dzis juz nawet jej nie mam
adansonia
Mi lekarz mówił że to nie ma znaczenia czy podane w 3 czy 5 dobie. Statystyki są takie sameAle podane np w 3 dobie maja większe szanse w mamusi chyba?
@PaulinkaP niestety nic na to nie poradzisz...Tak już jest. U mnie też nie zbyt fajnie bo chce czy nie robię wszystko...a od kilku dni boli mnie bardzo brzuch dlatego jeśli nie dajesz rady idź na zwolnienie bo pamiętaj że zdrowie jest ważniejsze. Siedź na tym zwolnieniu tak długo dopóki nie zajdziesz w ciążę...niestety leczenie i jego skutki po są bolesne.
dziewczyny Dzisiaj przyszła do mnie @ niestety naturalnego cudu nie ma moj wstepny plan na życie to pracuje do wakacji a później od września kolejne in vitro ale chyba od początku bo tak byłoby lepiej...Ale jeszcze zobaczymy co M na to wszystko. Ważne że ja mam plan który pozwala mi funkcjonować i myśleć o przyszlosci : )
dziewczyny Dzisiaj przyszła do mnie @ niestety naturalnego cudu nie ma moj wstepny plan na życie to pracuje do wakacji a później od września kolejne in vitro ale chyba od początku bo tak byłoby lepiej...Ale jeszcze zobaczymy co M na to wszystko. Ważne że ja mam plan który pozwala mi funkcjonować i myśleć o przyszlosci : )
Doris30:-)
Przez telefon powiedzieli że jestem w ciąży wysłali do kliniki faxem moje badanie i jutro czekam na telefon z kliniki. mój m sie bardzo ucieszył a ja się już boje czy wszystko będzie dobrze.Doris i jak tam ? Masz juz wynik ??
Chocolateri
@PaulinkaP nie gniewaj się ale mam wrażenie że to nie bolacy jajnik a depresja.
Już dzień po punkcji byłam w pracy, nie poszłam na L4 nawet będąc w ciąży i mając hiperstymulacje. W 8 tc moje jajniki nadal były jak balony. .
Płaczesz bo zmiana nie taka , bo na imieniny nie pójdziesz. Przecież możesz pracować własnym tempem nie dźwigać na raz za dużo. Wybacz mi ale czy to nie Ty pisałaś , że cała noc tancowalas. Man wrażenie że to nie jajnik a depresja. Pomysl o tym. Głęboko Ci współczuję bo podobny stan przechodziłam .
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Już dzień po punkcji byłam w pracy, nie poszłam na L4 nawet będąc w ciąży i mając hiperstymulacje. W 8 tc moje jajniki nadal były jak balony. .
Płaczesz bo zmiana nie taka , bo na imieniny nie pójdziesz. Przecież możesz pracować własnym tempem nie dźwigać na raz za dużo. Wybacz mi ale czy to nie Ty pisałaś , że cała noc tancowalas. Man wrażenie że to nie jajnik a depresja. Pomysl o tym. Głęboko Ci współczuję bo podobny stan przechodziłam .
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dobre wiesci [emoji5] gratuluje kochana, oby wszystko bylo dobrze [emoji8][emoji480][emoji480]Przez telefon powiedzieli że jestem w ciąży wysłali do kliniki faxem moje badanie i jutro czekam na telefon z kliniki. mój m sie bardzo ucieszył a ja się już boje czy wszystko będzie dobrze.
Podziel się: