reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej kochane ja zaraz wstaje i ruszam boję zie tej wizyty jak ognia bo nie puścił mnie od wczoraj ból boli jak diabli zobaczymy co tam sie dzieje ale wiem jedno jak będzie dawał l4 WGL nie bede sie zastanawiała biorę od razu za to jak wczoraj zostałam potraktowana po 5 miesiącach daje mi warzywa to jest po prostu chore i na złość robione więc ja sie nie bede martwić czy brac czy nie biorę i tyle jak powie że mam iść na l4 idę; ) zdrowie moje jest ważniejsze niż jakaś praca

Hej kochane ja zaraz wstaje i ruszam boję zie tej wizyty jak ognia bo nie puścił mnie od wczoraj ból boli jak diabli zobaczymy co tam sie dzieje ale wiem jedno jak będzie dawał l4 WGL nie bede sie zastanawiała biorę od razu za to jak wczoraj zostałam potraktowana po 5 miesiącach daje mi warzywa to jest po prostu chore i na złość robione więc ja sie nie bede martwić czy brac czy nie biorę i tyle jak powie że mam iść na l4 idę; ) zdrowie moje jest ważniejsze niż jakaś praca
Paulinka ja poniekad rozumiem te twoje kierowniczki. Jesli pracownik wraca do pracy po takiej dlugiej nieobecnosci tzn ze mial czas zeby dojsc do siebie. Tym bardziej jesli nie rzucily cie na te warzywa zaraz w pierwszy dzien tylko po poltora tygodnia. Trudno, zeby ktos odwalal najciezsza robote za ciebie, musza jakos rowno ta prace dzielic. Jakbys powiedziala ze cos cie boli a nie udawala ze wszystko jest ok to moze dalyby ci kogos do pomocy albo jednak poszukalyby ci innego zajecia, a tak - jesli nie mowisz ze ci sie cos dzieje to troche wyglada jalbys sie migala od roboty. To takie moje zdanie - jesli nie dostaniesz zwolnienia to moze porozmawiaj z nimi - nie musisz mowic co dokladnie mialas robione, po prostu powiedz ze masz.jeden jajnik i w miedzyczasie na tym.zwolnieniu mialas na nim 2 zabiegi i nadal cie boli. Jesli to nie pomoze to szukaj pomocy u jakiegos dobrego specjalisty, nie musi to byc ten z kliniki. Co by nie bylo to trzymam kciuki za dobre wiesci na wizycie. Pamietaj zeby sie dopomniec o dokladne zbadanie.

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2018-01-11 gooossia17 - podglądanie maluszka <3
2018-01-11 PaulinkaP - wizyta przed transferem
2018-01-11 Ppatka - punkcja !!
2018-01-11 sroka87 - podglądanie jajek :)

2018-01-10 gosia321 - wizyta w trakcie stymulacji
2018-01-12 Ppatka - transfer !!
2018-01-12 goffa13 - podglądanie maluszka <3
2018-01-12 Evelevel - wizyta pęcherzykowa :)
2018-01-12 Bombisz - wizyta przed transferem
2018-01-13 nadziejaprzedewszystki - transfer !!
2018-01-16 Chocolateri - usg genetyczne
2018-01-16 Oczekiwanie2017 - usg 1 trymestru
2018-01-17 aga06 - wizyta serduszkowa <3
2018-01-18 sykatynka - wizyta serduszkowa <3
2018-01-21 KEHA - termin porodu
2018-01-24 jasani - usg 2 trymestru
2018-01-25 hope322 - podglądanie maluszka <3
2018-01-25 HopeFul87 - badania prenatalne
2018-02-02 Oczekiwanie2017 - podglądanie maluszka <3
2018-02-02 zylwia - podglądanie maluszka <3
2018-02-13 Zylwia - usg 1 trymestru
2018-04-05 meg86 - termin porodu
2018-04-09 oczekująca 2790 - termin porodu
2018-04-10 ludek - termin porodu
2018-05-06 Evelin83 - termin porodu
2018-06-13 jasani - termin porodu
2018-07-01 Peugeotka36 - termin porodu
2018-07-08 Aguleczka29 - termin porodu
2018-07-16 hope322 - termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)
Powodzenia dziewczyny! Życzę samych dobrych wiadomości! :-)
@gooossia17 cudnych widoków! :-D

@gooossia17 kciuki za maluszka ✊ czekamy na zdjęcia ❤
@PaulinkaP kciuki żeby u Ciebie było wszystko dobrze z tym jajnikiem i żebyś jak najszybciej mogła przytulić swoje maleństwo ✊
@Ppatka owocnego jajcobrania :D ✊
@sroka87 kciuki za jajeczka! Niech rosną piękne dorodne :D ✊

Jak widać udało mi się dodać kalendarz bo nie mogłam takich wydarzeń ominąć :D mąż chwilę poczekal powiedziałam mu że to mega ważne :D
Miłego dnia :*
Ja dobrze widzę godzinę? 5.39?? Jesteś szalona! Miłego dnia ;-)

Prawidłowo!! Biedronka nie zwroci Ci straconego zdrowia,wiec przynajmniej nie pogarszaj obecnego stanu. Pamiętaj,ze korpo maja podejście, jak nie ty to ktoś inny-chętny zawsze się znajdzie na dluzej czy krócej. I tak w koło. Bez skrupułów idź na ZL i zacznij dbać o siebie jak należy!To rozkaz! [emoji6]

reklama
Do góry