reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@gooossia17 kciuki za maluszka ✊ czekamy na zdjęcia ❤
@PaulinkaP kciuki żeby u Ciebie było wszystko dobrze z tym jajnikiem i żebyś jak najszybciej mogła przytulić swoje maleństwo ✊
@Ppatka owocnego jajcobrania :D ✊
@sroka87 kciuki za jajeczka! Niech rosną piękne dorodne :D ✊

Jak widać udało mi się dodać kalendarz bo nie mogłam takich wydarzeń ominąć :D mąż chwilę poczekal powiedziałam mu że to mega ważne :D
Miłego dnia :*
Dziewczyny trzymam kciuki i czekam na dobre wiadomosci ✊✊

reklama
:no:
ostatnio latalam jak glupek i nic to nie dalo. I tak nie mam na to wplywu... co ma byc to bedzie:unsure:
Znajac zycie i moje szczescie to jutro bedzie ok 30 - tak w sam raz, zeby dalej nie mozna bylo niczego przewidziec.
no tak. ale jutro pójdziesz? wiesz tu już nawet nie chodzi a efekt ile zwyczajnie o odp co dalej z tym

Dziewczyny pięknych widoków i owocnych wizyt :) kciuki :)
A ja przy aplikacji luteiny zauważyłam zarozowione resztki starych lutein więc albo się zafrapalam albo się coś zaczyna :) ehh tylko spokój mnie uratuje :D a chorobsko się raczej rozkręca:/
@shaggy trzymam kciuki u mnie chyba narazie nic ale i tak dobrej myśli jestem. :-) :) teraz miałam podany z embrioglue I otoczke mi nacieli tak zrozumiałam i coś tam o skreting niewiele w tym temacie wiem

Dziewczyny, czy polecacie cos lub macie swoje sposoby jak perzygotowac
sie do stymulacji? Bierzecie cos, przestawiacie odzywianie sie, itd?

Pierwsza mam co prawda za soba, ale ten czas przezylam absolutnie nieswiadoma powagi sytuacji, takze poza ovarin nic nie bralym lub nie robilam.

Felia ja jadła codziennie awokado,jajka i kilka orzechów brazylijskich.Do tego ryby (śledzie albo jakieś puszkowane ale w oleju),sporo piłam i spacerowałam codzinnie,żeby mieć dawkę ruchu.

Na na cyklu sztucznym nie odstawilabym progesteronu tak wczesnie. Jestem na naturalnym i obecnie 13+2tc i sie boje ale juz do wtorku bede na zero. Lekarz mi zalecal odstawienie w 8tc ale sie balam.
Nie wiem jak z estrofemem, bo nie bralam ale chyba sie wczesniej odstawia.
A Ty badałaś progesteron czy u Was się go nie bada?
Ja tez jestem na naturalnym i mam utrzymaną luteinę oraz prolutex na pewno do końca 11 tygodnia, potem mam skontrolować progesteron i zobaczymy co dalej.

reklama
Kochane moja wizyta calkiem spoko. Zgody podpisane. Poniewaz defragmetacja wyszla 26% to zaplodnienie metoda famsi i dodatkowo magnetyczna separacja do tego podloze do lepszego rozwoju zarodkow embrio gen. No i oczywiscie to co w pakiecie czyli aha i embrio glue. Hodowla zarodkow do blastki i 50 na 50 z dawca z ewentualna zmiana w przypadku jesli nasienie bedzie nienadajace sie na calosc z dawcy choc mam nadzieje ze nke bedzie takiej koniecznosci. Heparyna od punkcji. Encorton jesli bedzie wskazanie immunologa takze dobrze ze w piatek wizyta u Pasnika.
Padam na ryjek masakra ile musialam sie dzis naglowic nad polaczeniem z Olsztyna do Lodzi zeby byc na 12 na wizyte. I mam 1.5 h w lodzi hehe co ja bede robic :)
Najważniejsze, że jest dobry plan! Cieszę się, że znowu działasz i trzymam za Was kciuki już od dziś! No i wierzę w żołnierzy M aby udało się również jego nasieniem zapłodnić!

Do góry