reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Głupia jestem [emoji23][emoji23][emoji23]nie zdjęłam „skuwki” z pena, a najwiecej gadam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Przepraszam Was za kłopot [emoji5][emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Żaden kłopot ;)
Były tu takie gwiazdy co połykały tabletki dowcipne, więc żadne pytanie nie jest tu głupie :D

Dziewczyny, ja już po wizycie, wszystko w porządku serducha faktycznie jeszcze nie było widać, ale pęcherzyk, ciałko żółte ładne, pani doktor mówiła że chyba widzi już też zarodek. Rozmiarów idealnie do wieku ciąży. Krwiaczkow żadnych nie ma, szyjka ładna a plamienia znikąd ulzylo mi bo byłam przekonana że już po wszystkim teraz 18tego usg serduszkowe.

Piszecie o bólach brzucha, skurczach itd - dla mnie to pierwszy objaw ciąży miałam tak z synkiem, i teraz też, a jak w pierwszej ciąży pytałam o to lekarza to mówił że martwilby się jakby mnie brzuch nie bolał
Super :) gratulacje ❤️

Ja 2 dni przed transferem zrobiłam lewatywę Enema leciutko podgrzania zaledwie połowa butelki poszła pomeczylam się z 2 h i przeczyscilo

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki @limoncia1 ale na lewatywe już za późno-poza tym bardzo słabo je znoszę...
Poszło domowymi sposobami;)
Ale co się nastekalam....Loooo Matko :D :D:D

ANNMARIE! Jednak ktoś ze starej gwardii jeszcze tu bytuje hahahaha tym razem pająków nie usmiercam ale dla odmiany byłam dzisiaj na wizycie w dwóch różnych skarpetkach w biedronki bo przesądna jestem och stare dobre czasy, też ostatnio wspominałam te pająki w hotelach bo teraz już tyle nie jeżdżę, niestety nasza kadra panująca ukrocila adopcje międzynarodowe a tym.samym mi zabrała 80% pracy....
Co u ciebie kochana????
korzenie zapuszczam:)
po dwoch poronieniach i setce (tak to sie czuje mniej wiecej) nieudanych transferow,w marcu podchodze drugi raz z dawczynia do tematu. Ze swoimi sie juz na dobre pozegnalam ,bo wychodzi na to ze produkowalam tylko nie nadajace sie do niczego komorki.W listopadzie sie udalo i w grudniu bylo juz po wszystkim.Jakos nie przezywam tematu i podchodze juz do tego na spokojnie,co ma byc to bedzie;)

Mam chwilowo podobne przyziemne bardzo pragnienie... Z tego żalu cholernego jak juz skoncze krwawić to sie upije. Juz kupiłam wino. Ale na razie sie boje pic. @dżoasia ja wierze w Twoja bete i jesli bedzie dobrze to upije sie za Ciebie i siebie. A jak nie to „płyniemy” razem!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za słowa otuchy. Ja cały czas jestem wstrząśnięta Twoją historią, jak to kuźwa możliwe, co się stało? :( Ja na szczęście do racy ewentualnie będę wracać w niedzielę więc podejrzewam, że w piątek odpłynę z żalu i bezsilności. Oby nie, ale i to biorę pod uwagę.
Najgorsze jest to, że plan był teraz bardzo dobry i cholera wie co nie zagrało...
Dobra nie smęcę, bo mnie tu znowu będą chciały skopać po zadku

korzenie zapuszczam:)
po dwoch poronieniach i setce (tak to sie czuje mniej wiecej) nieudanych transferow,w marcu podchodze drugi raz z dawczynia do tematu. Ze swoimi sie juz na dobre pozegnalam ,bo wychodzi na to ze produkowalam tylko nie nadajace sie do niczego komorki.W listopadzie sie udalo i w grudniu bylo juz po wszystkim.Jakos nie przezywam tematu i podchodze juz do tego na spokojnie,co ma byc to bedzie;)
O rany to faktycznie dużo się zadzialo.... ale dobrze ze się nie poddajesz [emoji4] czyli już raz z dawczynia podchodzilas?
Ja wam powiem, że zastanawiam się czy tego ostatniego naszego mrozaczka jakiejś parze nie podarować, jeśli z ta ciąża wszystko pójdzie dobrze....

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny w czujecie zagniezdzenie się zarodka? Bo ja za każdym razem czułam ten przeszywajacy ból :/ i nie wiem czy tylko ja tak mam ?

Do góry