reklama
Jeszczeniematka
Fanka BB :)
Dziewczyny wracając wczoraj do domu wpadła mi do głowy myśl,żeby wskoczyc do spozywczaka na małe zakupy.Juz od progu zaczęły mi się smaki:najpierw zachaczylam o stoisko z rybami i zgarnęłam makrele wędzona,potem o lodówkę z kieszonkami i wpadły mi ogórki,a na koniec nie omieszkałem wpakować ręki po drożdżówkę z serem.Przyszlam do domu,zaczęłam od drożdżówki z melisa,potem zagryzła ogorem,a po jakiejś godzinie wsunęłam pol makreli.I najciekawsze jest to,ze się nie porzygałam [emoji1]
Dziewczyny pomocy ! Nie wiem czy wy tak robilyście ale ja musiałam! Byłam w kuchi i zrobiło mi się strasznie niedobrze więc szybko do lazienki (nic nie wylecialo) Ale za to poczułam tak jakby mi coś w psitce opadlo po tym jak próbowałam się wygadać do kibla i dziwnie tak czuje tam więc wzięłam lusterko patrzę a tam biała kula ! No ewidentnie skumulowana duża grudka crinone że nic poza nią nie widać ! Mam to wyciągnąć? Mialyscie tak ? Ja to mam chyba chory lep albo nie wiem
dżoasia
Wyciagnac ze mnie wszystko na biezaco wyplywaDziewczyny pomocy ! Nie wiem czy wy tak robilyście ale ja musiałam! Byłam w kuchi i zrobiło mi się strasznie niedobrze więc szybko do lazienki (nic nie wylecialo) Ale za to poczułam tak jakby mi coś w psitce opadlo po tym jak próbowałam się wygadać do kibla i dziwnie tak czuje tam więc wzięłam lusterko patrzę a tam biała kula ! No ewidentnie skumulowana duża grudka crinone że nic poza nią nie widać ! Mam to wyciągnąć? Mialyscie tak ? Ja to mam chyba chory lep albo nie wiem
dżoasia
Bo mozesz miec objawy odstawienne - taku maly szok. Poczytaj w ulotce, tam jest napisane :*Encorton odstawić stopniowo tak jak miałam odstawiać dzisiaj ostatnia cała od jtra po 1/2 przez 3 dni i wtedy koniec a dlaczego wogole stopniowo?
dżoasia
Ja tam mam na codzien w pracy jak mi przychodzi po kilka razy probowac ok 20 rodzajow danDziewczyny wracając wczoraj do domu wpadła mi do głowy myśl,żeby wskoczyc do spozywczaka na małe zakupy.Juz od progu zaczęły mi się smaki:najpierw zachaczylam o stoisko z rybami i zgarnęłam makrele wędzona,potem o lodówkę z kieszonkami i wpadły mi ogórki,a na koniec nie omieszkałem wpakować ręki po drożdżówkę z serem.Przyszlam do domu,zaczęłam od drożdżówki z melisa,potem zagryzła ogorem,a po jakiejś godzinie wsunęłam pol makreli.I najciekawsze jest to,ze się nie porzygałam [emoji1]
Kurde ale jeszcze tak nie czulam i w ogóle myślałam że to się tam rozpływa i są pojedyncze grudki ..a tu taka kula śniegu kuzwa co mi światłość psitki zatyka... żeby nie było na codzień psity se nie oglądam ale teraz myślałam bo się przestraszyłam że tak mi coś opadlo w dółWyciagnac ze mnie wszystko na biezaco wyplywa
reklama
mi tłumaczył że rozciagajaca macica bo jest bardzo ukrwiona i rozpulchniona to czasem brudy mogą się pojawić a prawda jest taka że dużo kobiet plami i taka jest prawda. bez żadnego powodu.U mnie dzis na szczescie czysto. Pol nocy nie spalam i latalam do lazienki patrzec czy krwawie. Na szczescie to byla tylko plamka i crinone dzisiaj wylecialo cale brazowe. @Oczekiwanie2017 Ty chyba kiedys pisalas, ze masz male plamienia tylko ich nie widac, bo crinone je pochlania, dobrze kojarze? Wiesz od czego one byly? W ogole dziewczyny jak lekarze tlumacza brazowe plamienia?
Dziekuje Wam za wczorajsze wsparcie :* jestescie kochane.
Podziel się: