reklama
Jeszczeniematka
Fanka BB :)
Dużo za wysoki poziom
Ja miałam 13,97 i dostałam Prolutex na 9dni,żeby dobić do 20. Mnie lekarz powiedział,ze rży ciazy lepiej jak jest przy 20 progesteron.
A hicior usłyszałam u lekarza w LuxmedZie,cytuje:"progesteronu nie badamy w ciazy,ponieważ nie wnosi on nic do ciazy"... zdębiałam!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszczeniematka
Rży=przy [emoji4]
Jeszczeniematka
Odebrałam tsh 4,88 zwiększona dawka euthyrox u z 75 na 75 i 1/2 75 mg
Zgadza się,duzo za duzo.Ja miałam także wahania,ze masakra po włączeniu eurhyroxu.Teraz mam troche powyzej 2.Najlepiej jak jest poniżej 2.
Koniczyna82
Bierzesz dupka a jego praktycznie w tym badaniu na prg nie widać No a tez swoje działa. Czyli masz to 7,5 + to co daje dupek. Jest tez dość wcześnie i nie raz na tych samych lekach po kilku dniach prg się rozkręca.Utrogestan 3x2, duphaston 3x1.
Dzwoniłam właśnie do dr kazała zwiększyć dupka na 3x2 i sprawdzić w czwartek. Ja dalej będzie mizerny to da prolutex.
Ja to bym jednak poza dupkiem od razu zwiększyła utrogestan do 800 na dobę chociaż
Acha
10 dpt 2x8A beta 151
Pięknie! [emoji173]️[emoji173]️
Zgadza się,duzo za duzo.Ja miałam także wahania,ze masakra po włączeniu eurhyroxu.Teraz mam troche powyzej 2.Najlepiej jak jest poniżej 2.
Ja miałam problemy z tsh jeszcze przed podejściem do procedury miałam pow 8 potem po lekach zdążyło dojść do ok 1,4 i potem pon 1 przed samym transferem a teraz skoczyło przez ciążę i zwiększyła mi dawke
Jeszczeniematka
Acha
10 dpt 2x8A beta 151
[emoji2][emoji2][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] niech rośnie!!!!
Jeszczeniematka
To musisz po prostu kontrolować.Bez stresu[emoji4]
reklama
Bierzesz dupka a jego praktycznie w tym badaniu na prg nie widać No a tez swoje działa. Czyli masz to 7,5 + to co daje dupek. Jest tez dość wcześnie i nie raz na tych samych lekach po kilku dniach prg się rozkręca.
Ja to bym jednak poza dupkiem od razu zwiększyła utrogestan do 800 na dobę chociaż
Cholerka nie chcę tak na własną rękę zwiększać, tym bardziej że dzwoniłam do dr i nie mam żadnych plamień.
Ale dziękuję za radę
Podziel się: