reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dużo za wysoki poziom

Ja miałam 13,97 i dostałam Prolutex na 9dni,żeby dobić do 20. Mnie lekarz powiedział,ze rży ciazy lepiej jak jest przy 20 progesteron.
A hicior usłyszałam u lekarza w LuxmedZie,cytuje:"progesteronu nie badamy w ciazy,ponieważ nie wnosi on nic do ciazy"... zdębiałam!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Utrogestan 3x2, duphaston 3x1.
Dzwoniłam właśnie do dr kazała zwiększyć dupka na 3x2 i sprawdzić w czwartek. Ja dalej będzie mizerny to da prolutex.
Bierzesz dupka a jego praktycznie w tym badaniu na prg nie widać No a tez swoje działa. Czyli masz to 7,5 + to co daje dupek. Jest tez dość wcześnie i nie raz na tych samych lekach po kilku dniach prg się rozkręca.
Ja to bym jednak poza dupkiem od razu zwiększyła utrogestan do 800 na dobę chociaż

Zgadza się,duzo za duzo.Ja miałam także wahania,ze masakra po włączeniu eurhyroxu.Teraz mam troche powyzej 2.Najlepiej jak jest poniżej 2.
Ja miałam problemy z tsh jeszcze przed podejściem do procedury miałam pow 8 potem po lekach zdążyło dojść do ok 1,4 i potem pon 1 przed samym transferem a teraz skoczyło przez ciążę i zwiększyła mi dawke

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bierzesz dupka a jego praktycznie w tym badaniu na prg nie widać No a tez swoje działa. Czyli masz to 7,5 + to co daje dupek. Jest tez dość wcześnie i nie raz na tych samych lekach po kilku dniach prg się rozkręca.
Ja to bym jednak poza dupkiem od razu zwiększyła utrogestan do 800 na dobę chociaż

Cholerka nie chcę tak na własną rękę zwiększać, tym bardziej że dzwoniłam do dr i nie mam żadnych plamień.
Ale dziękuję za radę :)

Do góry