reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
Gardło płucz sobie jak najczęściej z solą. I łykaj potem łyżeczkę oliwy.jesli jesz witaminę E to możesz ja rozgrywać żeby to gardło nasmarować.Zatoki puki co ok, tylko gardło bardzo boli, ale właśnie zrobiłam syrop z cebuli - mam nadzieję że pomoże. I nos zatkany. Czy mogę zrobić inhalację z solanki?
@Koniczyna82 jak to jest z tymi jednostkami progesteronu? 7,49 ng/ml to w miarę dobrze czy masakra?
Dużo za wysoki poziom@Koniczyna82 jak to jest z tymi jednostkami progesteronu? 7,49 ng/ml to w miarę dobrze czy masakra?
Koniczyna82
To jest mało jak dla mnie. Zwykle lekarze mówią ze 10 jest ok na sztucznym podejściu, ja tam wole doładować do 15 minimum. Na pewno bym coś dołożyła. Ale co ty bierzesz z prg?@Koniczyna82 jak to jest z tymi jednostkami progesteronu? 7,49 ng/ml to w miarę dobrze czy masakra?
Oczekiwanie2017
Ja to mam pół apteki, mogła bym się dilerka zająć
Ale szykuje się do crio Wiec wykorzystam.
To powiedz lekarzowi, że nie masz już leków i poproś o receptę . Zawsze coś będziesz miała w zapasie (z tym,że recepta będzie z datą więc trzeba będzie ją wykupić). U mnie apteki słabo wyposażone więc ja i tak od ręki rzadko który lek dostaje dlatego recepty od razu realizuje w Warszawie.
Koniczyna82
Ja problemów z receptami nie mam, pisałam tylko żebyś zostawiła sobie coś na „w nocy o północy” bo mówiłaś ze kończysz co masz. A nie raz dziewczyny zaczynaja krwawic wieczorem, jadą na szpital albo czekają do rana...a ja myśle ze dobrze mieć choć jedna ampułkę prolutexu w zapasie (można kupić na sztuki) i jakaś luteinę chociaż. Ale jak mówiłam oby się nie przydałoTo powiedz lekarzowi, że nie masz już leków i poproś o receptę . Zawsze coś będziesz miała w zapasie (z tym,że recepta będzie z datą więc trzeba będzie ją wykupić). U mnie apteki słabo wyposażone więc ja i tak od ręki rzadko który lek dostaje dlatego recepty od razu realizuje w Warszawie.
reklama
To jest mało jak dla mnie. Zwykle lekarze mówią ze 10 jest ok na sztucznym podejściu, ja tam wole doładować do 15 minimum. Na pewno bym coś dołożyła. Ale co ty bierzesz z prg?
Utrogestan 3x2, duphaston 3x1.
Dzwoniłam właśnie do dr kazała zwiększyć dupka na 3x2 i sprawdzić w czwartek. Ja dalej będzie mizerny to da prolutex.
Podziel się: