To ja je wrzucam do pralki na 90 stopni i liczę na to że się bakterie wygotują ;Djak to ktoja np. mamusia mnie tak uczyła
a tak serio to prasuję zawsze, bo potem siedzą te bakterie w tym i gniją a potem swędzi np podwozie
Dobra spadam teraz na podkaszanie, bo w końcu nie zdążęodezwę się potem, bez odbioru
![]()
reklama
Justin87
Fanka BB :)
Ja też nie prasuję, bo leniwa jestem ale na swoje usprawiedliwienie napiszę, że zawsze piorę je w 90 stopniach.jak to ktoja np. mamusia mnie tak uczyła
a tak serio to prasuję zawsze, bo potem siedzą te bakterie w tym i gniją a potem swędzi np podwozie
Dobra spadam teraz na podkaszanie, bo w końcu nie zdążęodezwę się potem, bez odbioru
![]()
Leć, powodzenia. :*
Dziewczyny powaliło mnie, wstałam dziś przed 6, odwiozłam M do pracy, zahaczyłam po drodze o labo po wyniki badań i od razu zrobiłam jeszcze progesteron, bo nie wiem czy sie dopominac o prolutex, wróciłam do domu na śniadanie i leki, przy okazji poodkurzałam, zrobiłam pranie, poprasowałam ręczniki, potem pojechałam na zakupy i wyrwałam taką śliczną sukienusię, że chyba w niej pojade na transfer, może się spodoba Bąbelkompotem zajechałam na myjnię z samochodem i zdążyłam jeszcze ugotować obiad
Haha a wczoraj wieczór i dzisiaj rano nałykałam się relanium...![]()
Wariatka...po relanium nie można autem jeździć. Chociaż czytając Twój wpis zastanawiam się czy Ty przypadkiem jakiejś extaski nie łykłaś
walczaca o szczescie
Jesteś wariat :-)) od jutra odpoczywaj :-)) na bank spodobasz się Bobmelkom!!Dziewczyny powaliło mnie, wstałam dziś przed 6, odwiozłam M do pracy, zahaczyłam po drodze o labo po wyniki badań i od razu zrobiłam jeszcze progesteron, bo nie wiem czy sie dopominac o prolutex, wróciłam do domu na śniadanie i leki, przy okazji poodkurzałam, zrobiłam pranie, poprasowałam ręczniki, potem pojechałam na zakupy i wyrwałam taką śliczną sukienusię, że chyba w niej pojade na transfer, może się spodoba Bąbelkompotem zajechałam na myjnię z samochodem i zdążyłam jeszcze ugotować obiad
Nebulizacja napewno możesz co do płukania zatok nie wimZatoki puki co ok, tylko gardło bardzo boli, ale właśnie zrobiłam syrop z cebuli - mam nadzieję że pomoże. I nos zatkany. Czy mogę zrobić inhalację z solanki?
Ciesze sie, ze Sylwester za nami. Na szczescie nikt nas nie zapraszal, wiec pozostalo siedzenie w domu i telewizja. Kilka filmow, M gotowal, a krotko przed nowym rokiem nawet tak mnie przymruzylo, ze usnelam troche ale obudzilam sie na fajerwerki. No i caly wieczor M wojowal z psem, bo u nas strzelali juz od godziny 16 a nasz pies takiego ma stracha, ze niestety nie chcial wyjsc na psi psi.
U mnie poki co wszystko ok, tylko wczoraj tak troche na wkladce bylo cos lekko zabarwione, ale na szczescie na tym poprzestalo. W czwartek kolejna wizyta a ja juz na internecie szukam jaki duzy musi byc pecherzyk, aby zobaczyc zarodek albo wogole ten pecherzyk co progesteron ma produkowac. Dzis musze jeszcze do internisty, wiec zastanawiam sie, czy po drodze nie zahaczyc o diag i nie zrobic bety.
U mnie poki co wszystko ok, tylko wczoraj tak troche na wkladce bylo cos lekko zabarwione, ale na szczescie na tym poprzestalo. W czwartek kolejna wizyta a ja juz na internecie szukam jaki duzy musi byc pecherzyk, aby zobaczyc zarodek albo wogole ten pecherzyk co progesteron ma produkowac. Dzis musze jeszcze do internisty, wiec zastanawiam sie, czy po drodze nie zahaczyc o diag i nie zrobic bety.
Nebulizacja napewno możesz co do płukania zatok nie wim
Nebulizja - poznałam nowe słowo
Przy okazji doczytałam że inhalacje jak najbardziej wskazane
Podwojnasierotka
Zaciekawiona BB
Jeden, bo nie chcą ryzykować z dwoma. Mam wadę macicy. Podwójna macica i 2 szyjki. Wcześniej miałam jeszcze przegrodę w pochwie, którą mi usunięto.I dobrze, nie ma co marnować czasuA będziecie brać jednego czy 2?
![]()
Jeszczeniematka
15.01 wizyta pęcherzykowaale jeszcze w czwartek mam powtórzyć betę i dzisiaj jeszcze kontakt z endokrynolog w sprawie tsh i euthyrox u bo z tego co mówiła dr przy niedoczynności zwiększa się dawkę w ciazy
[emoji1307][emoji1307] Podwaja się [emoji2]Będzie [emoji106] Odpoczywaj. Ja nie mam niedoczynnosci,ale miałam za wysokie tsh na zajście w ciąże i tak zwiększali mi i zmniejszali na zmianę a teraz jadę cały czas na 75mg.To dość wysoka dawka jak na osobę bez problemów z tarczyca,ale zapytam na wizycie co z tym dalej.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
mmalenaa
Zaangażowana w BB
A na pewno było to relanium? [emoji23] trzyma kciuki!! [emoji110]Dziewczyny powaliło mnie, wstałam dziś przed 6, odwiozłam M do pracy, zahaczyłam po drodze o labo po wyniki badań i od razu zrobiłam jeszcze progesteron, bo nie wiem czy sie dopominac o prolutex, wróciłam do domu na śniadanie i leki, przy okazji poodkurzałam, zrobiłam pranie, poprasowałam ręczniki, potem pojechałam na zakupy i wyrwałam taką śliczną sukienusię, że chyba w niej pojade na transfer, może się spodoba Bąbelkompotem zajechałam na myjnię z samochodem i zdążyłam jeszcze ugotować obiad
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: