reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ma pytanie dziewczyny...... Otóż nie wiem czy to 1 dc czy jeszcze nie. rano były brudy więc założyłam tampon i do pracy a jak teraz wróciłam to nasączony brazem ale z bordowymi zluszczeniami ni to śluz ni to endometrium ale już takie krwawe. i m problem czy to 1 dc czy jutro. no bo wizyta mam 11-13 dc a to wychodzi mi na 02.
01 i mam problem. radzcie
1 dc jest wtedy jak jest czerwona krew
Brudzenia lekarka kazała nie liczyć

O, byłam w kalendarzu ale zniknęło... Ale nic nie szkodzi. Wszystkim ktore dzis czekają na badania, wyniki, wizyty i inne ważne momenty życzę by wychodziły z nich z takim szczęściem na twarzy jak ja! I wszystkie Was pozdrawiam od 15,6 mm Mego Szczescia!
1513857793-89f0b3b95e8a22bb-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cuuudoo!!!

Kochane, rowniez gratuluje wszystkim pieknych widokow. Cieszcie sie nimi i wszystkiego dobrego dla wszystkich kropeczek :)

Do mnie dzis rano dzwonili z kliniki i prosili dla powtorki o wykonanie progesteronu i bety jutro. W zwiazku jednak z tym, ze jutro moglabym nie otrzymac na czas wynikow, poproszono mnie dzis o nie no i wlasnie odebralam. 10 dpt beta 494,6 (wczoraj 230,6 - nie za duzy przyrost?) a progesteron 24,7. Juz dzwonilam, leki mam brac jak dotychczas a wizyta 28.12. Jestem ciekawa na czym dokladnie bedzie ta wizyta polegala, itd. Jutro dla spokoju moge zrobic jeszcze raz bete, ale nie wiem czy mam sie juz zadreczac i stresowac, bo to jezdzenie jednak jest meczace :)
Jaaaa!!!! Ale rosnie!!!czad! :D

Dziewczyny czy alkohol zawarty w produktach wyparowuje?? Czy w.ciazy nie mozna jest dan alko?? Ide na urodziny zaraz i wiem ze bedzie tatar mimo ze uwielbiam to odpada,szapan tez i ma byc tort z brandy.Kurde i zastanawiam sie nad tym tortem...

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja czuje,ze nie wytrzymam z testowaniem do 28.12 [emoji4] Którego dpt 5dniowej blastki rozsadnie jest zrobic pierwsza bete albo sikacza porannego?Przeciez to nieludzkie trzymać mnie 9dni w niewiedzy [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Na bete mozesz isc w 6dpt, ewentualnie w 7dpt i prawie jal bedzie 9dpt to spbie sprawdzisz przyrost:)

Do góry