reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nadziejka2 A skąd jesteście bo my zachodniopomorskie leczymy się w Vitro life u dr Glabowskiego, jesteśmy zadowoleni dokładny skrupulatny zawsze pod tel nawet w środku nocy

To w ktorym miejscu cie tak zabolalo? Ja nie lubilan uszow a zawsze mi dawala 3
Mi wbijał w nogi od wysokości kolan w dół i stopy. Nakłuł mnie na bóle głowy i na sprawy ginekologiczne. Mam iść ponownie na początku stycznia, to porozmawiam, żeby mnie nakłuł przed i po transferze.
Bolało wszędzie ale najbardziej pierwsza igła w wewnętrzną stronę nogi na wysokości kolana.

Ostatnia edycja:
Znam takie matki. W sumie, to im zazdroszczę trochę. W sensie tego siedzenia w domu i możliwości bycia z dzieckiem. Przy mojej córce od razu wróciłam na wysokie obroty i tak jest do dzisiaj. Powoli się spalam.
Tylko, że ta co o niej akurat piszę to w d* ma czas z dzieckiem, tzn nie powiem, coś tam się z nim pobawi, ale w większości to ona siedzi z nosem w tel a mały bawi się sam obok. Z pracy zrezygnowała, od lipca była na l4, coś się podobno starają o drugie ale nie wychodzi, więc żeby już nie ciągnąć l4 (bo już nie ma co wymyślać) to się zwolniła.
A ty od stycznia po transferze mykaj na l4, zawsze troche odpoczniesz, a potem będziesz się zastanawiać czy wrócisz do pracy czy nie :)

Nadziejka2 A skąd jesteście bo my zachodniopomorskie leczymy się w Vitro life u dr Glabowskiego, jesteśmy zadowoleni dokładny skrupulatny zawsze pod tel nawet w środku nocy
Limoncia są tu na forum brzuszki od tego dr, i same dobre opinie, więc jesteś w dobrych rękach :)
Trzymam kciuki za magiczną Wigilię, a co do Świąt, to możesz pościemniać, że migrenę masz czy coś ;)

Tylko, że ta co o niej akurat piszę to w d* ma czas z dzieckiem, tzn nie powiem, coś tam się z nim pobawi, ale w większości to ona siedzi z nosem w tel a mały bawi się sam obok. Z pracy zrezygnowała, od lipca była na l4, coś się podobno starają o drugie ale nie wychodzi, więc żeby już nie ciągnąć l4 (bo już nie ma co wymyślać) to się zwolniła.
A ty od stycznia po transferze mykaj na l4, zawsze troche odpoczniesz, a potem będziesz się zastanawiać czy wrócisz do pracy czy nie :)
Chętnie sobie myknę na zwolnienie. Nie ukrywam. Moim zdaniem organizm musi być wypoczęty, żeby się udało a codzienna gonitwa nie ułatwia sprawy.

Limoncia są tu na forum brzuszki od tego dr, i same dobre opinie, więc jesteś w dobrych rękach :)
Trzymam kciuki za magiczną Wigilię, a co do Świąt, to możesz pościemniać, że migrenę masz czy coś ;)
I taki mam zamiar zresztą ni ja się będę tłumaczyć tylko M ;) a ja sobie spokojnie będę układać puzle w domku i czytać książkę;)

reklama
@Felia: ja mialam 3 dni po Tobie transfer 3dniowych kropeczek, takze jutro bedzie 8 doba popoludniu... jeszcze troszke za wczas..

Ale moze jakies objawy? Dziewczyny szczesliwie zaciazone, mialyscie juz jakies objawy albo chociaz domyslalyscie sie czegos w 8dpt 3 dniowych kropkow?;)
Ja 6 dpt dwodniowuch mialam bol brzucha okresowy i bol plecow.
@Nadziejka wielkie kciuki za Ciebie. Kiedy betka,tescik?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry