reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nadziejka2 A skąd jesteście bo my zachodniopomorskie leczymy się w Vitro life u dr Glabowskiego, jesteśmy zadowoleni dokładny skrupulatny zawsze pod tel nawet w środku nocy

To w ktorym miejscu cie tak zabolalo? Ja nie lubilan uszow a zawsze mi dawala 3
Mi wbijał w nogi od wysokości kolan w dół i stopy. Nakłuł mnie na bóle głowy i na sprawy ginekologiczne. Mam iść ponownie na początku stycznia, to porozmawiam, żeby mnie nakłuł przed i po transferze.
Bolało wszędzie ale najbardziej pierwsza igła w wewnętrzną stronę nogi na wysokości kolana.

Ostatnia edycja:
Znam takie matki. W sumie, to im zazdroszczę trochę. W sensie tego siedzenia w domu i możliwości bycia z dzieckiem. Przy mojej córce od razu wróciłam na wysokie obroty i tak jest do dzisiaj. Powoli się spalam.
Tylko, że ta co o niej akurat piszę to w d* ma czas z dzieckiem, tzn nie powiem, coś tam się z nim pobawi, ale w większości to ona siedzi z nosem w tel a mały bawi się sam obok. Z pracy zrezygnowała, od lipca była na l4, coś się podobno starają o drugie ale nie wychodzi, więc żeby już nie ciągnąć l4 (bo już nie ma co wymyślać) to się zwolniła.
A ty od stycznia po transferze mykaj na l4, zawsze troche odpoczniesz, a potem będziesz się zastanawiać czy wrócisz do pracy czy nie :)

Nadziejka2 A skąd jesteście bo my zachodniopomorskie leczymy się w Vitro life u dr Glabowskiego, jesteśmy zadowoleni dokładny skrupulatny zawsze pod tel nawet w środku nocy
Limoncia są tu na forum brzuszki od tego dr, i same dobre opinie, więc jesteś w dobrych rękach :)
Trzymam kciuki za magiczną Wigilię, a co do Świąt, to możesz pościemniać, że migrenę masz czy coś ;)

Tylko, że ta co o niej akurat piszę to w d* ma czas z dzieckiem, tzn nie powiem, coś tam się z nim pobawi, ale w większości to ona siedzi z nosem w tel a mały bawi się sam obok. Z pracy zrezygnowała, od lipca była na l4, coś się podobno starają o drugie ale nie wychodzi, więc żeby już nie ciągnąć l4 (bo już nie ma co wymyślać) to się zwolniła.
A ty od stycznia po transferze mykaj na l4, zawsze troche odpoczniesz, a potem będziesz się zastanawiać czy wrócisz do pracy czy nie :)
Chętnie sobie myknę na zwolnienie. Nie ukrywam. Moim zdaniem organizm musi być wypoczęty, żeby się udało a codzienna gonitwa nie ułatwia sprawy.

Limoncia są tu na forum brzuszki od tego dr, i same dobre opinie, więc jesteś w dobrych rękach :)
Trzymam kciuki za magiczną Wigilię, a co do Świąt, to możesz pościemniać, że migrenę masz czy coś ;)
I taki mam zamiar zresztą ni ja się będę tłumaczyć tylko M ;) a ja sobie spokojnie będę układać puzle w domku i czytać książkę;)

reklama
@Felia: ja mialam 3 dni po Tobie transfer 3dniowych kropeczek, takze jutro bedzie 8 doba popoludniu... jeszcze troszke za wczas..

Ale moze jakies objawy? Dziewczyny szczesliwie zaciazone, mialyscie juz jakies objawy albo chociaz domyslalyscie sie czegos w 8dpt 3 dniowych kropkow?;)
Ja 6 dpt dwodniowuch mialam bol brzucha okresowy i bol plecow.
@Nadziejka wielkie kciuki za Ciebie. Kiedy betka,tescik?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry