reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzisiejsza beta 581,3:) wyniki mialy byc na cito, krew oddana o 9 a wyniki przed 20. TSH zrobilam na czco i przed tabletka i wyszlo 2.08 czyli mysle ze mam dobra dawkę leku. Jeju jak sie ciesze. Dziewczyny nie poddawajcie sie!!! To jest warte kazdych pieniedzy! A szczerze to czasen zaczynalam watpic czy sie nam kiedykolwiek uda

Gratulacje :)

reklama
Gratuluję! Nic tak nie podnosi mi ducha walki jak czytanie o sukcesach osób takich jak ty, które tyle razy musiały podnieść się z ziemi. No i ładne mi na cito...
No wlasnie. Dobrze ze miedzy czasiw mialam lekarza a potem przyszla kolezanka bo tak to bym osiwiala. Ale nieomieszkam o tym wspomniec w labolatorium jak bym jeszcze jechala tam pobierac krew bo sie kozwa przeciez za cito placi dodatkowo

Ja tez mam taki zestaw. Mam Pai1 wiec na to mam heparyne. A co acardu to dr G mowil " a moze pani brac".

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No tak ale acard to acard a aspiryna to aspiryna. Jak mi kiedyś acardu zabrakło to sobie połknęłam kawałeczek aspiryny odpowiadający acardowi dawka. Ale tabletki o nazwie aspiryna w całości nie wolno.

Wlasnie jestem no etapie czekania na transfer mojej blastki. W piatek jade odebrac moja snieżynkę. Jest to moja pierwsza procedura I drugi transfer. Pierwszy niestety klapa :-( :(.
U mnie zdiagnozowana endometrioza i niskie AMH u M bardzo słabe żołnierzyki. Mam też za sobą jeno poronienie po naturalnych staraniach.

Oby ten transfer był udany :)

Wysłałam już do Góry petycję. Mam nadzieję, że podział pół na pół usatysfakcjonuje Szefa ;) Ma juz swoje 3 aniołki, teraz ja bym chciała moje 3 dzieciaczki :p Zobaczymy jak będzie. Jeśli się uda to i tak pewnie do 20 tyg nie odetchnę. Ale jeszcze o tym nie myślę :)
Kochana ja czesto mysle o Tobie i Twoim przypadku i jesli nie zdecydujesz sie na szczepienia to powiedz mi czy tych immunoglobin nie mozna wziąć juz przed transferem? Bo popatrz. Intralipid, szczepienia robi sie przed a potem w ciazy dla utrzymania tego poziomu czy jak to nazwać. Moze kurcze właśnie jak by je podac wczesniej zeby juz organizm zaczac oszukiwac wczesniej

reklama
A do mnie dzwonili z labu. Okazuje się ze w 7 dobie do rozbili jeszcze dwie blastki. Ale takie totalnie słabiutkie, zważywszy na to ze osiągnęły dopiero po tygodniu od punkcji taki wynik. I w końcu jest tak :
Zamrozon w 5 dobie
4bb
3cc
3ca
Zamrozone w 6 dobie
4ba
4bc
4aa
Zamrozone w 7
3cc
2 (literki daja od "3")

Do góry