reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzisiejsza beta 581,3:) wyniki mialy byc na cito, krew oddana o 9 a wyniki przed 20. TSH zrobilam na czco i przed tabletka i wyszlo 2.08 czyli mysle ze mam dobra dawkę leku. Jeju jak sie ciesze. Dziewczyny nie poddawajcie sie!!! To jest warte kazdych pieniedzy! A szczerze to czasen zaczynalam watpic czy sie nam kiedykolwiek uda

Gratulacje :)

reklama
Gratuluję! Nic tak nie podnosi mi ducha walki jak czytanie o sukcesach osób takich jak ty, które tyle razy musiały podnieść się z ziemi. No i ładne mi na cito...
No wlasnie. Dobrze ze miedzy czasiw mialam lekarza a potem przyszla kolezanka bo tak to bym osiwiala. Ale nieomieszkam o tym wspomniec w labolatorium jak bym jeszcze jechala tam pobierac krew bo sie kozwa przeciez za cito placi dodatkowo

Ja tez mam taki zestaw. Mam Pai1 wiec na to mam heparyne. A co acardu to dr G mowil " a moze pani brac".

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No tak ale acard to acard a aspiryna to aspiryna. Jak mi kiedyś acardu zabrakło to sobie połknęłam kawałeczek aspiryny odpowiadający acardowi dawka. Ale tabletki o nazwie aspiryna w całości nie wolno.

Wlasnie jestem no etapie czekania na transfer mojej blastki. W piatek jade odebrac moja snieżynkę. Jest to moja pierwsza procedura I drugi transfer. Pierwszy niestety klapa :-( :(.
U mnie zdiagnozowana endometrioza i niskie AMH u M bardzo słabe żołnierzyki. Mam też za sobą jeno poronienie po naturalnych staraniach.

Oby ten transfer był udany :)

Wysłałam już do Góry petycję. Mam nadzieję, że podział pół na pół usatysfakcjonuje Szefa ;) Ma juz swoje 3 aniołki, teraz ja bym chciała moje 3 dzieciaczki :p Zobaczymy jak będzie. Jeśli się uda to i tak pewnie do 20 tyg nie odetchnę. Ale jeszcze o tym nie myślę :)
Kochana ja czesto mysle o Tobie i Twoim przypadku i jesli nie zdecydujesz sie na szczepienia to powiedz mi czy tych immunoglobin nie mozna wziąć juz przed transferem? Bo popatrz. Intralipid, szczepienia robi sie przed a potem w ciazy dla utrzymania tego poziomu czy jak to nazwać. Moze kurcze właśnie jak by je podac wczesniej zeby juz organizm zaczac oszukiwac wczesniej

reklama
A do mnie dzwonili z labu. Okazuje się ze w 7 dobie do rozbili jeszcze dwie blastki. Ale takie totalnie słabiutkie, zważywszy na to ze osiągnęły dopiero po tygodniu od punkcji taki wynik. I w końcu jest tak :
Zamrozon w 5 dobie
4bb
3cc
3ca
Zamrozone w 6 dobie
4ba
4bc
4aa
Zamrozone w 7
3cc
2 (literki daja od "3")

Do góry