reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też miałam pierwszą procedurę w Białymstoku ale zrezygnowałam bo zrazilo nas podejście tam i w ogóle.. A teraz jestem w klinice w Warszawie i jesteśmy zadowoleni i napewno jak się uda będziemy tam prowadzić ciążę:) A kiedy testujesz?

Bete robie 13.12 więc jeszcze cały tydzień czekania. Ile miałas zarodków podanych??

@dzoasia mam prośbę mogłabyś mi powiedzieć u Ciebie ile dni trwało to życie w zawieszeniu?
bo ja już wymiekam. Mam dość tej niepewności :( :(

Też się cieszę. Szczęście w nieszczęściu. :(

No u Ciebie nazwalabym to ciaza biochemiczna, chyba tak oni to nazywaja. U mnie tez wyglada ze tabletki oczyszcza ale to sie okaze! po tabletkach na oczyszczenie mam zrobic bete 18 grudnia, mam nadzieje ze juz bedzie niska albo i zerowa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

JoasiuRak trzymaj się kochana moja koleżanka ma 2 ślicznych chłopców a pomiędzy 6 zabiegów - wiem że to żadne pocieszenie ale siły kochana, jej taki stary profesor zawsze powtarzał niech się pani cieszy że w ciążę zachodzi a dziecko to kwestia czasu - życzę ci tego z całego serca. Trzymaj się i niech to już minie.

reklama
Hej dziewczyny troche mnie nie było... wczoraj mialam usg pecherzykowe i wszystko jest ok:-) pecherzyk ladnie umiejscowiony w srodku widac zarodek i cialko żółte, za tydzień usg serduszkowe<3 dostalam l4 ciążowe z przykazaniem ze mam o siebie dbac i odpoczywac :-)
Cudowne informacje!! Pięknie. Gratuluję. Który jesteś dpt?? ;-) i jak się czujesz??

Do góry