Justin87
Fanka BB :)
Też się cieszę. Szczęście w nieszczęściu.Przy takiej becie to powinnaś lada chwila okres dostać. Dobrze-bez zabiegu się obejdzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też się cieszę. Szczęście w nieszczęściu.Przy takiej becie to powinnaś lada chwila okres dostać. Dobrze-bez zabiegu się obejdzie.
Ja też miałam pierwszą procedurę w Białymstoku ale zrezygnowałam bo zrazilo nas podejście tam i w ogóle.. A teraz jestem w klinice w Warszawie i jesteśmy zadowoleni i napewno jak się uda będziemy tam prowadzić ciążę A kiedy testujesz?
Chyba jeszcze ciut za wczesnie jak brałam ovitrelle. Progesteron piękny :-)Dziewczyny przed przed chwilą odebrałam wyniki dziś 4 dpt, bhcg 14, estradiol 1213 progesteron 69,95 chyba jeszcze nie ma się co cieszyć bo pewnie jeszcze leki są we krwi a w poniedziałek brałam jeszcze pół ampułki ovirelle
Mąż dziś do mnie : zapytaj swoich koleżanek z tego grona waszego czy mogłabyś wcześniej siknąć ? Ja Ci kupie test.
Hahaha jaki kochany nawet test mi kupi hahaha
Też się cieszę. Szczęście w nieszczęściu.
Przewrotny los... najpierw czekamy aby beta była jak najwyższa a później musimy "cieszyć sie"'ze spada. Trzymaj się.Też się cieszę. Szczęście w nieszczęściu.
Cudowne informacje!! Pięknie. Gratuluję. Który jesteś dpt?? ;-) i jak się czujesz??Hej dziewczyny troche mnie nie było... wczoraj mialam usg pecherzykowe i wszystko jest ok:-) pecherzyk ladnie umiejscowiony w srodku widac zarodek i cialko żółte, za tydzień usg serduszkowe<3 dostalam l4 ciążowe z przykazaniem ze mam o siebie dbac i odpoczywac :-)