reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też miałam pierwszą procedurę w Białymstoku ale zrezygnowałam bo zrazilo nas podejście tam i w ogóle.. A teraz jestem w klinice w Warszawie i jesteśmy zadowoleni i napewno jak się uda będziemy tam prowadzić ciążę:) A kiedy testujesz?

Bete robie 13.12 więc jeszcze cały tydzień czekania. Ile miałas zarodków podanych??

@dzoasia mam prośbę mogłabyś mi powiedzieć u Ciebie ile dni trwało to życie w zawieszeniu?
bo ja już wymiekam. Mam dość tej niepewności :( :(

Też się cieszę. Szczęście w nieszczęściu. :(

No u Ciebie nazwalabym to ciaza biochemiczna, chyba tak oni to nazywaja. U mnie tez wyglada ze tabletki oczyszcza ale to sie okaze! po tabletkach na oczyszczenie mam zrobic bete 18 grudnia, mam nadzieje ze juz bedzie niska albo i zerowa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

JoasiuRak trzymaj się kochana moja koleżanka ma 2 ślicznych chłopców a pomiędzy 6 zabiegów - wiem że to żadne pocieszenie ale siły kochana, jej taki stary profesor zawsze powtarzał niech się pani cieszy że w ciążę zachodzi a dziecko to kwestia czasu - życzę ci tego z całego serca. Trzymaj się i niech to już minie.

reklama
Hej dziewczyny troche mnie nie było... wczoraj mialam usg pecherzykowe i wszystko jest ok:-) pecherzyk ladnie umiejscowiony w srodku widac zarodek i cialko żółte, za tydzień usg serduszkowe<3 dostalam l4 ciążowe z przykazaniem ze mam o siebie dbac i odpoczywac :-)
Cudowne informacje!! Pięknie. Gratuluję. Który jesteś dpt?? ;-) i jak się czujesz??

Do góry