annemarie
Fanka BB :)
KOMORKACH ?Czesc Aga[emoji4] dzieki za odpowiedz.
co masz na mysli bo nie rozumiem skrotu kkach ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KOMORKACH ?Czesc Aga[emoji4] dzieki za odpowiedz.
co masz na mysli bo nie rozumiem skrotu kkach ?
Tak [emoji4] dzieki [emoji4]KOMORKACH ?
Mnie plecy w sumie przestaly bolec. Brzuch na @ moooze czasem i to lekko. Wiec znow brak objawow.Hej piękne jak dziś samopoczucie ? u nas leje że aż się wychodzić nie chce masakra...
Mnie cały czas boli na dole kręgosłup,brzuch na okres i wczoraj jakoś dziwnie serce więc przyznaję się że tt9che już mam mieszane uczucia.. I wczoraj cyce że dotknąc się nie mogłam ale to pewnie przez progesteron .. co za życie
Hej piękne jak dziś samopoczucie ? u nas leje że aż się wychodzić nie chce masakra...
Mnie cały czas boli na dole kręgosłup,brzuch na okres i wczoraj jakoś dziwnie serce więc przyznaję się że tt9che już mam mieszane uczucia.. I wczoraj cyce że dotknąc się nie mogłam ale to pewnie przez progesteron .. co za życie
Ktoś tu miał lezecDziewczynki ja dzis spokojniejsza....bylam rano w urzedzie i prawie ducha z przemeczenia wyzionelam, wszystkie perfumy za mocne w autobusie wiec chyba moj Babelunio z powrotem przyklejony do mamci[emoji16]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie plecy w sumie przestaly bolec. Brzuch na @ moooze czasem i to lekko. Wiec znow brak objawow.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ale 2 dni a ja i tak od soboty lezalam.a dzis l4 musialam zawiesc.dzis zreszta tez wizyta wiec i tak wstane. Poki co lezakuje bo sily nie mam ani na obiad ani na umycie nawet glowy[emoji16]Ktoś tu miał lezec