reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie kurczę. Ja żałuję że czekałam te przysłowiowe 18 miesięcy. Teraz już 30 minęło i nadal walczymy.
A znacie przypadki dwóch pierwszych pozytyenych podejść? Tak transfer za transferem?
No właśnie ja nie znam. Oczywiście chciałabym być tym pierwszym ale jestem realistka [emoji58]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Jesteście niezastąpione!!
Czekałyscie razem ze mna a wiec. Beta 1603!!! Było w poniedziałek 777. A więc chyba doborze? Tak chciała dr!!
Progesteron 32. Jestem nieszczęśliwszą wymiotującą kobietą na swiecie!!
Dziękuję Wam wszystkim!
Haha rzygaj kochana [emoji2]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Z tym czekaniem wlasnie sobie tak pomyslalam ze caly czas zycie uczy cierpliwosci..Najpoerw sto lat czekalam na meza bo poznalam go majac 35 lat i teraz czekanie na dzidzie.Oby teraz zakończyły.sie te starania juz happy endem.
Ot taki nocny wowod niemogacej zasnac...

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Wierzę zee teraz tak właśnie będzie :,)

Gratuluję wszystkim którym się udało, u mnie 4 dpt i czuje chyba nadchodzący @ bol brzucha, poty nawet nie chce mi się na ta betę jechać

reklama
Do góry