reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak to wygląda, oba dodatnie niestety
CMV - wirus cytomegalii p/c IgM (F23) 1,090 Index obecne
nieobecne: < 0,7
watpliwe: 0,7 - 1,0
obecne: > 1,0
CMV - wirus cytomegalii p/c IgG (F19) 409,000 U/ml obecne
nieobecne: < 0,5
watpliwe: 0,5 - 1,0
obecne: > 1,0
Nie znam się na tym za bardzo ale ten wynik IgM jest dość niski, więc chyba nie ma tragedii, najlepiej zrób tą awidnośc o której dziewczyny piszą i może będziesz mieć wynik jeszcze przed wizytą? Lekarz od razu będzie mógł działać :)

reklama
Będę to oczywiście konsultowala z lekarzem , jeśli blizna na macicy będzie ok to podobno nie ma przeciwskazam. Zresztą wiesz jak jest, u mnie pierwszy transfer był szczęśliwy a nie wiadomo czy za drugim razem będzie tak pięknie [emoji52]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
No właśnie kurczę. Ja żałuję że czekałam te przysłowiowe 18 miesięcy. Teraz już 30 minęło i nadal walczymy.
A znacie przypadki dwóch pierwszych pozytyenych podejść? Tak transfer za transferem?

Jesteście niezastąpione!!
Czekałyscie razem ze mna a wiec. Beta 1603!!! Było w poniedziałek 777. A więc chyba doborze? Tak chciała dr!!
Progesteron 32. Jestem nieszczęśliwszą wymiotującą kobietą na swiecie!!
Dziękuję Wam wszystkim!
GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czekałyscie razem ze mna a wiec. Beta 1603!!! Było w poniedziałek 777. A więc chyba doborze? Tak chciała dr!!
Dziękuję Wam wszystkim!
Suuuuper!!! Bardzo się cieszę!! Teraz tylko na wizyty czekać ;)

Dziękuję Wam wszystkim!
Suuuuupeeeer!!!!!!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję Wam wszystkim!
No nareszcie !!! Boże !!! Cudownie kochana gratulacje !! :)) :)) nooo przecież inaczej być nie mogło:*

Do góry