Płacz...nie tłum emocji bo oszalejesz. Mi już chyba łez brakuje.@hoppe322 trzymam mocno kciuki, wszystko będzie dobrze. Ja też dziś wyglądam jak siedem nieszczęść. Zasnelam koło 3, a dziś obudziłam się znów z płaczem.
reklama
Raspberry88
Fanka BB :)
hope322
Dziekuje kochana. Z nerwow mi jeszcze bardziej niedobrze. Juz niedlugo sie u mnie wszystko wyjasni. Ja tez zasnelam cos kolo 3 a obudzilam sie o 6 :/.@hoppe322 trzymam mocno kciuki, wszystko będzie dobrze. Ja też dziś wyglądam jak siedem nieszczęść. Zasnelam koło 3, a dziś obudziłam się znów z płaczem.
Placz kochana to pomaga, nie tlum emocji..
nie denerwuj się, będzie wszystko dobrze :*Dziekuje kochana. Z nerwow mi jeszcze bardziej niedobrze. Juz niedlugo sie u mnie wszystko wyjasni. Ja tez zasnelam cos kolo 3 a obudzilam sie o 6 :/.
Aguleczka29
Kciuki mega mocno zaciśnięte!!Punkcja o 9. Mam być o 8. Ok. To poproszę o wizytę. Na kartce już pytania spisałam...
Oczekiwanie2017
Mam pytanie czy na czas między dodatnia bhcg a 1 usg wracacie do pracy czy bierzecie urlop lub zwolnienie?
Ja wróciłam do pracy (ale mam pracę biurowa)
Olusja1987
Masakra jedna wielka ale ból przy oddawaniu też jest nie wiem niech ten czas szybciej mija
A może to hemoroidy jak krew i boli przy oddawaniu.
reklama
Margit2018
Kurcia trzymam kciuki
Podziel się: