reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@hoppe322 Nie miałam żadnych objawów, czułam się normalnie, jak przed ciążą, ale byłam bardzo nie spokojna. W piątek Wam pisałam, że boję się, że będzie puste jajo albo ciąża pozamaciczna. Nie wmawiałam sobie tego broń Boże, ale jakoś podświadomie wiedziałam, że coś jest nie tak. Szkoda, że nie weryfikowałam dalej bety, wiem, że to by nic nie zmieniło jeśli chodzi o utrzymanie ciąży, ale już wcześniej bym wiedziała.
Matka to czuje..Ja kiedys mialam sen tuz przes wizyta gdy lekarz do mnie mowi Pani Aneto serduszko przestalo bic..i rano na wizycie uslyszalam: ale tu nic nie bije...
Tym razem boje sie oczywiscie ale czuje spokoj gszies gleboko w sercu.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wlasnie pamietam jak sie stresowalas w piatek i probowalas do 20:00 sie umowic na usg. Czasami nasze przeczucia nas nie myla niestety :(
Bylas na usg i pecherzyk byl to nie bylo potrzeby badac bety. Nikt nawet nie pomyslam na tym etapie, ze mogloby byc cos nie tak. Achh :(
Dziewcztny przy pustym jaju beta chyba rosnie jak w normalnej ciazy...

Dziewczyny powodzenia dzis dla wszystkich, milego dnia i smacznej kawt o poranku;)
Matko ja na 9 do pracy a jeszcze leze w lozku.:o Juz nie bede kisła z wami do tak pozna na forum:p
Będziesz będziesz...to jest jak uzależnienie :) ja wstałam przed 7 , aby wyszykowac syna do szkoły. Właśnie jadę na betę.
Miłego dnia

Też się dołączam do życzeń :). @hope322 - pięknych widoków na USG a @Kurcia - samych pięknych, dojrzałych jajek.

@marg88 - oby dzisiejszy dzień przyniósł wyjaśnienie Twojej sytuacji.
@Olusja1987 - dużo spokoju.
@PaulinkaP - dobrych wynikow, oby dolegliwości nie zwiastowaly nic złego.
Przylaczam sie do zyczen dziewczyny ✊ Samych dobrych wiadomosci
Ja dzisiaj w nocy spac nie moglam, teraz jestem juz w drodze ma badanie. Stresuje sie jak cholera :/

Nie nie chciałam isc tutaj wolę jechać 120 km i byc pewna ze nic mi sie nie stanie swój Lekarz to swój Lekarz nawet w szpitalu mówili aby pojechać do swojego gin który prowadził wszystko więc jutro jadę: ) ale szczerze napieprza nieziemsko i caly brzuch na dole mnie boli
No ale przeciagnelas dwa dni na takie bole chyba raczej szybko ppwinno sie reagowac...sorry bez obrazy ale akurat do tego "swojego lekarza" ja osobiscie stracila bym lekko zaufanie..ale to tylko moje zdanie...

reklama
Do góry