gooossia17
Fanka BB :)
W tym momencie jest już 26500 tysiącaDziewczyny z dobrych wiadomości zbiórka dla Damiego ruszyła z kopyta. Jest już ponad 25 tys.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tym momencie jest już 26500 tysiącaDziewczyny z dobrych wiadomości zbiórka dla Damiego ruszyła z kopyta. Jest już ponad 25 tys.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie na forum. Już długo was podczytuje ale jakoś teraz poczułam, że kto jak kto ale zostałyście tylko wy żeby dodać mi siły na dalszą walkę. Gratuluję wszystkim którym się udało, Anett przeżywałam twoją betę jak własną i ogrooomnie się cieszę, bertha trzymam kciuki za kolejne podejście, Asiu i Dami za was się modlę i pomagam jak mogę. Szkoda że tyle wspaniałych ludzi ma takie problemy ale silne dziewczynki jesteście
Basia.w i marg88 mocno trzymam kciuki dziewczynki kochane ☺ Ja tez jestem w takim okropnym zawieszeniu, jutro powtarzam bete bo ostatnia w 16dpt 3 dniowego byla 192 i lekarz mowi, że to troche mało
U mnie troszke skomplikowana sytuacja z ta beta bo nie mieszkam w Pl. Jeszcze bedac w Pl ostatniego dnia robilam bete 9dpt i była 7.03 tez niezbyt wysoka a przed beta 16dpt w miedzy czasie jedynie testy sikane, z ktorych co dwa dni wychodziła ciemniejsza kreska. No i 16dpt beta 192, lekarz kazal teraz powtórzyć i zobaczymy...Jutro powtarzasz betę? Robiłaś tylko w 16dpt czy wcześniej też? Jaki był przyrost (jeśli robiłaś wcześniej)?
Teraz już ponad 27 tysi i na tej drugiej stonie ponad 1700 euro!!Dziewczyny z dobrych wiadomości zbiórka dla Damiego ruszyła z kopyta. Jest już ponad 25 tys.
kochana będę trzymała kciukiWitajcie. Miałam milczeć do wizyty ale chyba się uzależniona od Was....
jutro się wszystko wyjaśni, najpierw beta wynik w okolicach 15 a później wizyta po 18.
Mój nastrój słabo... płacze przeciętnie co parę minut , najgorszy dol dopada mnie wieczorami jak syn pójdzie spać i nie muszę już się uśmiechać przez łzy. Krwawienia nie mam, ale brzuch boli jak na @
leki grzecznie biorę i po cichu liczę na cud...
jednak to było zbyt piękne aby było prawdziwe
2-3 dniowe:Dziewczynki podrzućcie jeszcze raz tą rozpiskę co się dzieje z zarodkami po transferze.
Hej!trochę mało ale mieścisz sie sie w normie, ważne żeby rosła. Tylko raz sprawdzalas detę?Basia.w i marg88 mocno trzymam kciuki dziewczynki kochane ☺ Ja tez jestem w takim okropnym zawieszeniu, jutro powtarzam bete bo ostatnia w 16dpt 3 dniowego byla 192 i lekarz mowi, że to troche mało
już doczytałamHej!trochę mało ale mieścisz sie sie w normie, ważne żeby rosła. Tylko raz sprawdzalas detę?