reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Juz po wizycie.
Pecherzykow na ekranie widzialam kilka. Chyba z 5 w jednym 4 w drugim takich wiekszych. Niestety doktor nie podal dokladnej ilosci tylko tak na oko. Powiedzial ze sa jeszcze male ale urosna.
Z krwi estradiol wyszedl mi podobno nisko bo 90, wiec dolozyl jeszcze 75 Menopuru. Mam sie znow pojawic w sobote. Punkcja gdzies wtorek, sroda.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A ile miały mm? No estradiol jest trochę niski, a który to dzień stymulacji menopurem?

reklama
Ja mam tak, ze mam mdłości kilka dni i później ze 2-3 dni nie mam. Raz mam boke po bokach brzucha raz nie mam. To samo z biustem raz boli bardzo raz mniej. Niby to normalne ale ja tez schizuje. To u nas chyba normalne. Pytałam mojej kuzynki, która zaszła bez problemu to ona nie zwracała uwagi na to kiedy ma jakieś dolegliwości a kiedy nie ma. ;)
Czyli nie tylko ja wariuje ;) mnie stasznie ciągnie na dole brzucha, albo to z zalezenia bo prawie cały dzień lezakuje albo dzidzi robi sobie coraz więcej miejsca :)

A ile miały mm? No estradiol jest trochę niski, a który to dzień stymulacji menopurem?
Niestety dr G nie mierzyl... tylko tak popatrzyl ze sa i ze jest ich kilka w kazdym jajniku ale jeszcze za male.
Menopur mi dolozyl dopiero od dzisiaj wiec bedzie wieczorem pierwszy zastrzyk.

Juz po wizycie.
Pecherzykow na ekranie widzialam kilka. Chyba z 5 w jednym 4 w drugim takich wiekszych. Niestety doktor nie podal dokladnej ilosci tylko tak na oko. Powiedzial ze sa jeszcze male ale urosna.
Z krwi estradiol wyszedl mi podobno nisko bo 90, wiec dolozyl jeszcze 75 Menopuru. Mam sie znow pojawic w sobote. Punkcja gdzies wtorek, sroda.

Obu teraz ładnie rosły, około 9-10 to bardzo dobry wynik :)

kochane nie udało sie beta 0 załamka ... stwierdziliśmy z mezem ze zrobimy sobie przerwe... oboje sie rozczarowaliśmy :(

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry