reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mnie mdlilo tylko raz może dwa.Moja koleżanka raz tak na drugi dzień inaczej także spokojnie napewno wsio jest dobrze.Choziaz raz wariowalam Jak Mnie piersi mniej bolaly:-D
oszalec mozna hehe juz wole miec te mdlosci non stop chociaz to przyjemne nie jest. Przynajmniej wiem, ze malenstwo jest ze mna. Jeszcze tydzien tej niepewnisci :/

reklama
Cześć dziewczyny. Nadal bardzo boli mnie ze w tej radości nie mogę do was dolaczyc. Nadal jest mi strasznie przykro i mam uczucie niesprawiedliwości. Obecnie odstawiłam leki wszystkie 22.11 i czekam na okres. Zamierzam przed kolejna miesiączka w grudniu wrocic do kliniki tym razem po 2 zarodki.
Rozumiem co czujesz, ja odstawilam leki 20.11 i nadal czekam na okres.wycie i zlosc juz mam za soba ale obawiam sie ze najgorsze dopiero nadejdzie.sprawiedliwosci nie ma. Zazdroszcze Ci troche faktu ze masz az dwa zarodki jeszcze do wziecia. Ja mialam tylko 1, i niestety nie wyszlo. To bylo nasze pierwsze ICSI i troche nam zejdzie zanim nazbieramy na drugie. Wiec jesli masz wolne to przemebluj sypialnie albo zrob jakies inne wieksze porzadki zeby nie zwariowac a moc nacieszyc sie zmiana. Trudno zyczyc innym szczescia kiedy tak sie dzieje wiec ta zla energie lepiej zuzyc na cos bardziej praktycznego.

Gratulacje :) :) :)
Ok, ciekawa jestem tego Twojego progesteronu.
Ps. Zazdoszcze,że już masz wynik bety :)
Ublagalam panie w labo zeby byl szybko :-)
Mam pytanie do ciezaroweczek. Od kilku dni mialam mdlosci non stop nawet w nocy a dzisiaj nic :/ Moze moje pytanie nie jest zbyt madre ale mialyscie przerwy w mdlosciach? Zaczynam juz schizowac :(
Ja jeszcze ich nie mam ale bliska mi osobe mecza i tak miewa przerwy :-)

Juz po wizycie.
Pecherzykow na ekranie widzialam kilka. Chyba z 5 w jednym 4 w drugim takich wiekszych. Niestety doktor nie podal dokladnej ilosci tylko tak na oko. Powiedzial ze sa jeszcze male ale urosna.
Z krwi estradiol wyszedl mi podobno nisko bo 90, wiec dolozyl jeszcze 75 Menopuru. Mam sie znow pojawic w sobote. Punkcja gdzies wtorek, sroda.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam pytanie do ciezaroweczek. Od kilku dni mialam mdlosci non stop nawet w nocy a dzisiaj nic :/ Moze moje pytanie nie jest zbyt madre ale mialyscie przerwy w mdlosciach? Zaczynam juz schizowac :(
Ja mam tak, ze mam mdłości kilka dni i później ze 2-3 dni nie mam. Raz mam boke po bokach brzucha raz nie mam. To samo z biustem raz boli bardzo raz mniej. Niby to normalne ale ja tez schizuje. To u nas chyba normalne. Pytałam mojej kuzynki, która zaszła bez problemu to ona nie zwracała uwagi na to kiedy ma jakieś dolegliwości a kiedy nie ma. ;)

reklama
Do góry