Weronika63
Fanka BB :)
Cudownie!!!! <3 <3 <3W koncu mam wynik, a wiec beta 98, progesteron 41 (tak samo jak w piatek)! Teraz kolejny test w srode
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie!!!! <3 <3 <3W koncu mam wynik, a wiec beta 98, progesteron 41 (tak samo jak w piatek)! Teraz kolejny test w srode
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Jeśli, któraś z Was potrzebuje gonal f to niech odezwie się na priv. Mam 300 z której wczoraj zeszło 25j.
Hej. Mnie tez tak bolało po każdym transferze. Pierwszy udany, drugi niestety nie teraz jestem 5dpt i tez tak bolało ale do @jeszcze 2tygodnie wiec za wcześnie na @Dziewczyny a mnie boli brzuch jak na okres od 3 dni dzisiaj 5dpt zaczynam się martwić
Przykro mi spadek bety to nie wrozy nic dobrego.Czesc dziewczyny, dotychczasowo obserwowalam forum i znajdywalam odpowiedzi ma wszystkie moje pytania ale teraz jestem w kropce.
Mianowicie 14dni temu mialam transfer 5dniowego mrozaczka, w piatek zrobilam test z sikacza i wynik byl pozytywny, szczesliwa pojechalam na bete i wynik byl 49. Pielegniarka powiedziala ze powinno byc minimum 50, wiec dla pewnosci mam przyjechac w poniedzialek. W niedziele dostalam ostry skurcz.Dzis zaraz przed wyjazdem podkusilo mnie zrobic jeszcze jeden test z sikacza. Ku mojemu zaskoczeniu wynik byl negatywny. Szok ale pomyslalam ze pewnie to temu ze duzo wody pilam bo cala niedziele mnie suszylo i caly dzien i w nocy co chwile pilam wode. Beta wyszla 18. Pielegniarka kazala odstawic tabletki i progesteron i spodziewac sie okresu. Ale...kazala kontrolnie zrobic test z sikacza w nastepny poniedzialek i dac im znac. Jestem zalamana a maz jest pelen nadzieji ze jednak moze sie uda. Powinnam miec nadzieje czy przygotowywac sie mentalnie na lyzeczkowanie jesli nie dostane okresu?
Czesc dziewczyny, dotychczasowo obserwowalam forum i znajdywalam odpowiedzi ma wszystkie moje pytania ale teraz jestem w kropce.
Mianowicie 14dni temu mialam transfer 5dniowego mrozaczka, w piatek zrobilam test z sikacza i wynik byl pozytywny, szczesliwa pojechalam na bete i wynik byl 49. Pielegniarka powiedziala ze powinno byc minimum 50, wiec dla pewnosci mam przyjechac w poniedzialek. W niedziele dostalam ostry skurcz.Dzis zaraz przed wyjazdem podkusilo mnie zrobic jeszcze jeden test z sikacza. Ku mojemu zaskoczeniu wynik byl negatywny. Szok ale pomyslalam ze pewnie to temu ze duzo wody pilam bo cala niedziele mnie suszylo i caly dzien i w nocy co chwile pilam wode. Beta wyszla 18. Pielegniarka kazala odstawic tabletki i progesteron i spodziewac sie okresu. Ale...kazala kontrolnie zrobic test z sikacza w nastepny poniedzialek i dac im znac. Jestem zalamana a maz jest pelen nadzieji ze jednak moze sie uda. Powinnam miec nadzieje czy przygotowywac sie mentalnie na lyzeczkowanie jesli nie dostane okresu?
nadzieja umiera ostatnia! Ale jesli tak sie zdarzyło z tą beta to po odstawieniu leków za 3, 4 dni dostaniesz@....Czesc dziewczyny, dotychczasowo obserwowalam forum i znajdywalam odpowiedzi ma wszystkie moje pytania ale teraz jestem w kropce.
Dzieki, tak myslalam.Przykro mi spadek bety to nie wrozy nic dobrego.
Kochana,przykro mi ze cos takiego cie spotyka i musisz to przezyc.Wynik Bety od samego poczatku byl juz niski,ale to nie jest jeszcze tragiczne ,bo czasami z takiej bety sa tez dzieciatka. Beta niestety Ci spada,i to juz jest koniec koncow. Byla implantacja, z zarodkiem musialo byc cos nie tak i niestety nie dal rady. Mentalnie przygotuj sie na mocny okres ,mysle ze organizm sam sobie z tym poradzi i nie bedzie trzeba lyzeczkowac. Musisz pewno poczekac pare dni na spadek progesteronu i Bety zebys zaczela krwawic. Przykro mi bardzo ,ze nie moge cie pocieszy,ale szukalas szczerej odpowiedzi a nie sciemniania ,ze jeszcze moze cos z tego bedzie. Pozbieracie sie i do dziela. Ten los spotyka niestety wiele z nas,a potem sie udaje....i ma dwie raczki i dwie nozki. Nie trac nadziejiCzesc dziewczyny, dotychczasowo obserwowalam forum i znajdywalam odpowiedzi ma wszystkie moje pytania ale teraz jestem w kropce.
Czy jesli dostane okres to powinno sie wszytko samo wyczyscic? Watpie zeby byla to ciaza pozamaciczna, wiec nie powinnam stresowac sie lyzeczkowaniem?nadzieja umiera ostatnia! Ale jesli tak sie zdarzyło z tą beta to po odstawieniu leków za 3, 4 dni dostaniesz@....
Ale coś tam u ciebie się zadzialo ewidentnie.Ktore to wasze podejście?Napisz coś więcej o sobie.Zachecam do zostanie z nami ja od dziewczyn bardzo dużo się dowiedziałamDzieki, tak myslalam.