Dziewczyny, ja u siebie też zobaczyłam dziś dwie kreski na teście (mimo, że zrobiony późnym popołudniem i tylko parę dni po transferze). Betę miałam robić w piątek dopiero (nie pisałam kiedy mam transfer, żeby nie zapeszac), ale tak miło zaczelyscie tydzień, że dla żartu test zrobiłam. Szczęście miesza się ze strachem... Jutro lecę na betę.
reklama
Trochę się podłamałam, okazało się, że do blastki nie dotrwaly żadne zarodki. Mamy tylko dwa zamrożone 3-dniowe. Lekarka pociesza, że do hodowli do 5 doby zostały tylko słabe zarodki a te najlepszej jakości zostały zamrożone oraz mi przetransferowane ale mam czarne myśli. Nie wiem dlaczego ani jeden nie dotrwał. Mój mąż ma słabe nasienie, plemniki uzyskano poprzez biopsję ale badania ma w porządku, robiliśmy też kariotypy i wszystko jest ok.
hope322
Fanka BB :)
Aaaa super gratulacje kochana normalnie czad. Teraz kciuki za piekna bete i przyrostDziewczyny, ja u siebie też zobaczyłam dziś dwie kreski na teście (mimo, że zrobiony późnym popołudniem i tylko parę dni po transferze). Betę miałam robić w piątek dopiero (nie pisałam kiedy mam transfer, żeby nie zapeszac), ale tak miło zaczelyscie tydzień, że dla żartu test zrobiłam. Szczęście miesza się ze strachem... Jutro lecę na betę.
Oczekiwanie2017
Beta będzie tylko potwierdzeniem. Cieszę się z Tobą . U mnie potwierdzenie bety w drugą stronę.
Niestety czasami człowiek czeka na spadek bety... Ale mam nadzieję, że potem nastana już tylko piękne chwile.
reklama
Ropuszka666
Dziewczyny gratuluje wam bardzo wszystkim ! życzę wzrostu bety bijącego serduszka i pięknego widoku na usg.Czekamy na was na ciężarówkach bo u nas w grudniu i styczniu otworzy się worek z dzieciaczkami i musicie zająć nasze miejsce [emoji16][emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: