reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

w "standardowym" przypadku, jeśli jest jeden dzidziuś i ładnie się rozwija to dziewczyny często miały ok 35 - oczywiście były i większe ale również mniejsze!
u mnie za pierwszym razem było ponad 10, ale to tylko cb była i 2dni potem 12, potem już tylko spadała, a za drugim razem było 57 - przyrosty niby w normie ale zwalniały, później przyspieszyły ale potem było poronienie, na końcu się okazało, że poronienie zatrzymane i że to była ciąża bliźniacza więc w przypadku 2 maluchów ciężej stwierdzić czego można się spodziewać :)

ojjojjoj!!! jaka historia, duzo musialas przezyc!
Ale dziekuje ze sie podzielilas, bede wiedziec na czym stoje jak dostane jakiekolwiek wyniki!

Ale to i tak dopiero na wieczor!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ojjojjoj!!! jaka historia, duzo musialas przezyc!
Ale dziekuje ze sie podzielilas, bede wiedziec na czym stoje jak dostane jakiekolwiek wyniki!

Ale to i tak dopiero na wieczor!

ehh, no to było na przełomie września/października, czyli na świeżo ;) trochę sie już przyzwyczajam, że ze mnie dziwny przypadek, bo nawet podczas poronienia miałam owulację (przy moich bezowulacyjnych cyklach :szok:) i przez chwile było podejrzenie, że dodatkowo mogłam zaciążyć wtedy bo na usg pęcherzykowym jak jeszcze wszystko było ok dr widział jednego malucha, no taka tragi-komedia trochę :D niektóre dziewczyny pamiętają ;)

ojoj, to życzę szybkiego dojścia do siebie po punkcji! daj znać ile jajek się udało wyhodować :) zapładniacie wszystkie?
Dzięki:) po ostatniej punkcji na drugi dzień szłam do pracy i dałam rade, gorzej przechodzi biopsje M bo chodzić nie potrafi przez tydzień[emoji6]
Tak, zapładniamy ile się da (mamy zgodę lekarza bo jesteśmy "trudnym" przypadkiem)

Ja betuje w srode to bedzie moj 7dpt 5 dniowej blastki. Wczoraj i dzisiaj miałam bóle jak na okres a w 2dpt nocny orgazm
Pamiętam, że po pierwszym udanym transferze miałam tak samo więc jestem dobrej myśli.
Za wszystkie testujące jutro wielki &&&&&&&*

ehh, no to było na przełomie września/października, czyli na świeżo ;) trochę sie już przyzwyczajam, że ze mnie dziwny przypadek, bo nawet podczas poronienia miałam owulację (przy moich bezowulacyjnych cyklach :szok:) i przez chwile było podejrzenie, że dodatkowo mogłam zaciążyć wtedy bo na usg pęcherzykowym jak jeszcze wszystko było ok dr widział jednego malucha, no taka tragi-komedia trochę :D niektóre dziewczyny pamiętają ;)

no to rzeczywiscie ostry przypadek, ja chyba wlasnie wtedy wrocilam do staran ale ze czekalam na @ to sie nie angazowalam przez kilka tygodni bo bym nie wyrobila ... tutaj czasami tyle postow dziennie ze szok!

Mam nadzieje ze naturalnie sie uda w tym cyklu a jak nie to udanego Sylwka i jazda od stycznia!! Ja nadal po cichu licze na bezalkoholowego Sylwka [emoji120]

reklama
no to rzeczywiscie ostry przypadek, ja chyba wlasnie wtedy wrocilam do staran ale ze czekalam na @ to sie nie angazowalam przez kilka tygodni bo bym nie wyrobila ... tutaj czasami tyle postow dziennie ze szok!

Mam nadzieje ze naturalnie sie uda w tym cyklu a jak nie to udanego Sylwka i jazda od stycznia!! Ja nadal po cichu licze na bezalkoholowego Sylwka [emoji120]

aż tak daleko w przyszłość nie wybiegam ;) na razie czekam na resztę wyników i wiz u immunologa, bo okazuje się, że moja immunologia jest trochę skopana, więc nie wiem czy do styczni się wyrobię. Za Ciebie i wszystkie inne w tym tygodniu betujące trzymam kciuki, a jest Was trochę :D Co najmniej 6 :szok::laugh2:

Do góry