reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
A co jest u Was wskazaniem do in vitro i u jakiego lekarza?? Ja tez w Novum sie lecze ;-)@dżoasia leczymy się, a właściwie dopiero zaczęliśmy w Novum.
@dreamscometrue to faktycznie trochę tych badań było. My gapy i sami nie wiemy co
@mmalenaa lista badań jest przerażająca... tak samo jak stos "papierów" do wypełnienia
walczaca o szczescie
Trzymaj sie. Lepiej dojść do siebie po hiperce i na spokojnie w pełnej formie podejść do transferu. Mam nadzieję ze wszystko szybko pojdzie i bedziesz mogla niedlugo wrócić do domu:,)Był obchód lekarz powiedział że do badania i tyle wiem leżę i czekAm na to badanie
oj było, łącznie z mężem jakieś 600 zł zapłaciliśmy a byliśmy już po prawie roku leczenia w klinice@dżoasia leczymy się, a właściwie dopiero zaczęliśmy w Novum.
@dreamscometrue to faktycznie trochę tych badań było. My gapy i sami nie wiemy co
@mmalenaa lista badań jest przerażająca... tak samo jak stos "papierów" do wypełnienia
Też mam taka nadzieję czekam na te badanie mają wołać pytałam czy leki mam brać jak biorę powiedzieli że tak ze oni nie mogą mi ich odstawić bo to lekarz prowadzący w klinice może bo to jego zalecenia i czekam na informacje jak zarodkiTrzymaj sie. Lepiej dojść do siebie po hiperce i na spokojnie w pełnej formie podejść do transferu. Mam nadzieję ze wszystko szybko pojdzie i bedziesz mogla niedlugo wrócić do domu:,)
Oczekiwanie2017
Witaj! Moj musial robic i hiv i rozyczke, oprocz tego hbs, hcv itp mial tez szczegolowe badania nasienia. No to trzymamy kciuki za dobre wyniki i jak najszybsze rozpoczecie procedury a co jest u was wskazaniem do ivf? Gdzie sie leczycie?
U mnie M też musiał robić mniej więcej te same badania co Twój.
Justin87
My zapłaciliśmy razem z mężem za komplet badań 2500 zł.oj było, łącznie z mężem jakieś 600 zł zapłaciliśmy a byliśmy już po prawie roku leczenia w klinice
tych w tak zwanym międzyczasie już nie liczyłam mówię o tych jednorazowych z krwi przed ivf, dużo badań typu np moje AMH miałam wykonane wcześniej, koszty są ogromne niestetyMy zapłaciliśmy razem z mężem za komplet badań 2500 zł.
malena100
po pustym pęcherzyku w 2015 nie możemy zaciążyć ogólnie mam PCOS. stymulacje Clo nie powiodły się nigdy. zdecydowaliśmy się na Novum bo czas leci a człowiek co raz starszy. Najgorsze jest to, że cała procedura odwlecze się do stycznia gdyż po obliczeniach miałoby to miejsce w okresie Świąt i Pani doktor odradziła. Także czekamy do styczniaA co jest u Was wskazaniem do in vitro i u jakiego lekarza?? Ja tez w Novum sie lecze ;-)
reklama
hope322
Przylaczam sie do zyczen@Aguleczka29 @goffa13 jutro pierwszy raz usłyszycie serduszka waszych maluszków. Życzymy Wam samych dobrych wieści i tylko lez szczęścia!
@czarnu1a powodzenia na wizycie i miłego podgladania skarba
Miłego dnia wszystkim
@walczaca o szczescie kciuki za wizyte i owulacje. O ile sie nie myle to dzis
@HopeFul87 kciuki za transfer, niech maluszek z Toba zostanie
Podziel się: