reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@hope322 kochana bety aż do nieba! Mocno trzymam kciuki ;)
@marg88 przytul kropka i nie puszczaj przez najbliższe 9 miesięcy;-) ;)
@Weronika63 udanego jajcobrania :-D

Miłego dnia wszystkim :rofl2:

@Weronika63 -pięknych, dojrzałych jajek, które się ładnie zaplodnia.

@marg88 - przytul Kropka tak mocno, żeby 9 miesięcy z Tobą został.

@hope322 i inne dziś betujace (a nie wpisane) - pięknych wartości dających wielką radość.

reklama
Dzięki:) dzis sobie test powtorzylam,bo jeden zostal,a tam piekna gruba krecha nie to co ta pierwsza.. Ale tak beta wazniejsza juz nie moge doczekac sie 18.00
Pieknie! Ja test sobie dzisiaj odpuscilam chociaz dwa jeszcze czekaja ale to do pozniejszej kontroli. Beta u Ciebie to tylko formalnosc :) Ja juz w drodze do labo jestem, wynik pewnie kolo poludnia. Stresa mam, nie powiem.

Dziewczęta przyłączam się do życzeń, dobrego dnia dla wszystkich! :)

@Oczekiwanie2017 a Ty kiedy masz wizytę u swojej dr? ;)

Milo, że pytasz :) Miałam wizytę w środę i dziś znowu. Chyba podejde w tym cyklu jednak. Okazało się, że ana3 mam ujemne :). To słabo dodatnie ANA2 mogło być spowodowane tym że krew pobierana była niedługo po cb (tak powiedział Pa...k jak byłam na wizycie i dlatego się tym nie przejął). Mam już wyniki części badań, które w Łodzi robiłam i też dobre. Wątpliwości mam tylko dot.NK bo w normie ale chyba pisalyscie kiedyś, że mimo normy to i tak lepiej jak są w dolnej granicy jeśli dobrze pamiętam. Wiesz coś na ten temat? :)

Pieknie! Ja test sobie dzisiaj odpuscilam chociaz dwa jeszcze czekaja ale to do pozniejszej kontroli. Beta u Ciebie to tylko formalnosc :) Ja juz w drodze do labo jestem, wynik pewnie kolo poludnia. Stresa mam, nie powiem.
Wiem co czujesz,ale napewno dzis bedziemy szczesliwe po odebraniu wynikow:tak: Tez juz moglabym robic bete ale czy teraz czy o 10.00 to i tak wynik ok.18.00

reklama
Do góry