reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane strasznie mi przykro bo od półtorej tygodnia praktycznie was nie czytam i nie wiem co się u was dzieje :(
Niestety od tego półtorej tygodnia męczą mnie mdłości...nie wymiotuję ale męczą mnie od rana do wieczora. Wiem że to objaw mojego szczęścia ale nie daje już rady i nawet jeść nie mogę......macie jakieś pomysły jak sobie z tym radzić ???
znalazłam cos takiego "kroplach Imbifem z wyciągiem z kłącza imbiru? To jest preparat w formie kropelek, można przygotować sobie zapas i popijać w ciągu dnia. Zawiera tylko naturalne roślinne składniki, więc jest bezpieczny dla dzidziusia. Fajna i wygodna sprawa dla zabieganych ciężarówek " moze to ci pomoze .. niestety wiecej ci nie pomoge bo nie bardzo sie orientuje

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

znalazłam cos takiego "kroplach Imbifem z wyciągiem z kłącza imbiru? To jest preparat w formie kropelek, można przygotować sobie zapas i popijać w ciągu dnia. Zawiera tylko naturalne roślinne składniki, więc jest bezpieczny dla dzidziusia. Fajna i wygodna sprawa dla zabieganych ciężarówek " moze to ci pomoze .. niestety wiecej ci nie pomoge bo nie bardzo sie orientuje

w aptece chyba tego szukac prawda ? mam jakieś mamarin z apteki ale nic nie pomaga...chciałabym sie dobrze odżywiac dla mojego maluszka ale na nic przez to nie mam ochoty...

w aptece chyba tego szukac prawda ? mam jakieś mamarin z apteki ale nic nie pomaga...chciałabym sie dobrze odżywiac dla mojego maluszka ale na nic przez to nie mam ochoty...
tak w aptece ...czytałam jeszcze o czopkach wysłam ci namiar na forum ..
Link do: PoradnikZdrowie.pl mozesz sobie poczytac :)

No to ja ostatnia ide spac, z trgo wzgledu ze nie mamy opieki w domu to wykorzystalismy dziadka i wieczorem poszlismy z mezem do kina. Bylam przeszczesliwa !!! poszlismy na Botoks a ja glupia nie poczytalam o czym byl ten film!! Jak dla mnie to jeden z najgorszych filmow ktore kiedykolwiek ogladnelam! Ledwo do konca przetrwalam [emoji107]

Tak sie cieszylam na wspolne wyjscie a tu dupa[emoji31]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
no nic mykam spac .. dobranoc kochane trzymam za was kciuki jutro :)

asinka, przeslij mi jutro przepis. Wygladaja smakowicie!!!

A chcialam Wam cos napisac, nie wiem czy komus pomoze ale moze warto sie nad tym zastanowic! jak pisalam wczesniej poronilam w styczniu i od tego momentu duzo zmienilam w swoim zyciu, glownie dwie rzeczy jedzenie i podejscie do cwiczen. Odlozylam gluten i nabial i jak dla mnie to efekt niesamowity. Kiedys nie dostawalam miesiaczki, to znaczy dostawalam co pol rok a wiec ciagle bralam tabletki na wywolanie! a teraz od kilku miesiecy dostaje kolo 50 dnia a teraz pobilam swoj rekord bo moj ostatni cykl mial tylko 31 dni! Poza tym moje stymulacje byly bardzo dlugie, endometrium roslo bardzo dlugo. Ostatni transfer mialam w okolicy dnia 27 a teraz 17!! A dzisiaj jest dzien 11 a endometrium 11.5!!!!

Chcialam sie tym z Wami podzielic bo moze dziewczyny ktore maja nieregularne cykle sprobuja tego, wiadomo nie kazdemu sie uda i moga byc rozne efekty ale jak dla mnie efekt super!

Dobranoc laseczki!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry