Dziewczyny czy któraś z Was też miała plamienie mimo brania progesteronu. Ja zgodnie z zalecaniem do jutra jeszcze biorę ale mimo to mam dziwne plamienie. To nie typowy okres ale takie pomieszanie brązowego lekko z krwią i generalnie tylko przy wkładaniu aplikatora lub podcieraniu się.
reklama
dziekuje dziewczyny, bede sie meldowac. Poki co lecimy do Polski wszyscy w sobote i wizyta w poniedzialek.
A z innej beczki, siostra mnie odwiedzila ktora ma 5 dzieci! Zawsze jak wyjezdzaja to moj synus jest bardzo smutny, dzisiaj mnie na maxa zaskoczyl i sie pyta: mamo dlaczego ciocia ma tyle dzieci a ty tylko mnie ??? Serce peklo na pol [emoji28]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
To tylko brać się za potomstwo. Mnie zaskoczył ostatnio mojej siostry synek (dwulatek). Siostra pyta a gdzie mamusia ma dzidziusia , grzecznie podszedł i pokazał na brzuszek. Podchodzi do mnie podnosi bluzkę i ...mówi a ciocia ... Ciocia wlasnie świeżo była po transferze i łezki w oczach oczywiście stanęły. Potem biegał i wolał ciocia też, ciocia też. Mam nadzieję że wiedział co mówi i dzisiejsza beta to pokaze
Dzieje się dzisiaj.. Powodzenia Dziewczyny [emoji9] [emoji9]@Peugeotka36 udanego podglądania maluszka
@Nadzieja78 udanych jajozbiorów
@anett96 pomyślnych wieści na wizycie
@Sylwetka86 przytul kropka i nie puszczaj przez najbliższe 9 miesięcy
@Olusja1987 i wszystkie dziewczyny powtarzające bete pięknych przyrostow i zero zmartwień
@MoKa trzymam mocno kciuki
Kobity moje kochane miłego dnia
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
@Peugeotka36 udanego podglądania maluszka
@Olusja1987 i wszystkie dziewczyny powtarzające bete pięknych przyrostow i zero zmartwień
Dolaczam się do życzeń . Znów dzieje się dużo rzeczy, od podgladania w trakcie stymulacji, przez punkcje, transfer, weryfikację bety i podgląd Maluszka. Piękny przegląd wszystkiego przez co musimy przechodzić. Oby wszystkie wizyty/wyniki/informacje dawały tylko szczęście i radość.
Dolaczam się do życzeń . Znów dzieje się dużo rzeczy, od podgladania w trakcie stymulacji, przez punkcje, transfer, weryfikację bety i podgląd Maluszka. Piękny przegląd wszystkiego przez co musimy przechodzić. Oby wszystkie wizyty/wyniki/informacje dawały tylko szczęście i radość.
Dokladnie tak mysle. Dlatego chocbym miala za pojedyncza probe zaplacic te 500 czy 1000zl wiecej to zaplace. Bede miala komfort psychiczny ze nic mnie tam nie trzyma.Ja mam ten program i trudno mi powiedzieć niby teraz mam trzeci gratis ale co z tego jak przy dwóch wcześniejszych dalej będę twierdzić że dali ciała. Taki program Cię niestety do nich przywiązuje na te trzy próby a tylko do trzech masz refundację leków a ja po pierwszym razie tam widząc że coś jest nie tak normalnie mogłabym pójść do Lewandowskiego czy innego i może by znaleźli rozwiązanie. Na początku myślałam że to fajny program i tylko przez to wybrałam tę klinikę. Teraz myślę że jednak to chwyt by przytrzymać klienta bo do trzech razy mają jednak większą szansę że się uda i podniosą sobie statystyki a tak wiadomo że ludzie szukają często już po pierwszej nie udanej próbie pomocy gdzie indziej. Oczywiście to tylko moje zdanie. Trzecie in vitro gratis, 90 % szans to wszystko brzmi kusząco ale ja niestety uważam że zrobiłam błąd tak się z nimi wiążąc. Teraz będę musiała kombinować kasę na Angelusa czy Lewego.
Jestem dzis z Toba myslami! Zostawie Ci dobre fluidy na korytarzu.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Dziewczyny kciuki za Was i za wszystkie powtarzające bety, ktore nie są wpisane! Tyle sie dzieje ze pokusze sie zagladac do was w pracy - mam nadzieje ze znajde chwile na to Zyczę Wam jak najlepszych wiesci, niech moc i powodzenie beda z Wami!@Peugeotka36 udanego podglądania maluszka
Podziel się: