reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie, bo Pasnik już nie kazał robić więcej. Ja miałam niskie miano. On jest z tych ludzi co nie naciąga na kasę, robi badania tylko te najbardziej potrzebne. Teraz byłam u niego po poronieniu to pierwsze pytanie, po co przyjeżdżałam taki kawał. Super jest gość
A twoj maz robil tez to badanie? Bo wyczytalam ze tym helikopterem mozna sie latwo zarazac ponownie (np przez sline - wez tu sie nie caluj:p) i tak sie zastanawiam czy jak mi wyjdzie dodatni to czy jest sens zebym tylko ja sie leczyla a on nie? Ile w ogole kosztuje to badanie? Mialas tylko antybiotyki czy omeprazol tez?

reklama
Mój robił ma też, ale czysty był :) znajdę gdzieś jego zalecenia to Wam wyślę
To ja mojego tez wysle, bo ma jakies problemy gastryczne, zwlaszcza rano, tylko nigdzie z tym nie chce isc, wiec przynajmniej to mu kaze zbadac:)
A dowiedzialas sie czegos ciekawego teraz na wizycie? Mial jakis pomysl co moglo pojsc nie tak?

Nie, bo Pasnik już nie kazał robić więcej. Ja miałam niskie miano. On jest z tych ludzi co nie naciąga na kasę, robi badania tylko te najbardziej potrzebne. Teraz byłam u niego po poronieniu to pierwsze pytanie, po co przyjeżdżałam taki kawał. Super jest gość

No ja właśnie jadę do niego w przyszłą środę, a że kawał drogi to wolę być przygotowana.

Ja byłam podziebiona w ciąży, leczylam się stropem z cebuli, czosnku, *spam* brałam dla. Kobiet w ciąży, siedziałam w domu, powiedział, że nie powie mi na 100 procent co się mogło stać, być może i przeziębienie mogło mieć wpływ, ale nie daje gwarancji, swoją drogą zawsze jestem w ciąży chora, 3 raz już.. Jak zrobię lct to od niego będzie zależało jakie dalsze leczenie. Jak dodatnie to immunosupresja, jak ujemne to szczepienie dalej. Jak będę chora w ciąży to mam kupić sobie colostrum, bez recepty ale dosyć drogie. Mam zajść w ciaze zima [emoji14] bo wtedy wirusy zabijają się, bo gorsze są wirusy niż bakterie w ciąży. Wysciskal mnie i wyszłam, na koniec kazał męża pozdrowić :)
O widzisz... ja tez w tym czasie bylam przeziebiona... no to mam nadzieje ze styczen bedzie mrozny :D

reklama
Do góry