Hej dziewczyny.
Dawno mnie nie bylo... tzn bylam od czasu do czasu ale siedzialam jak myszka pod miotla. Bo jak juz cos nadrobilam to i tak daleko bylo mi do konwersacji "na zywo"
Ostatnia wizyte mialam 20.10 endometrium na Progynova 21 bylo juz 10mm, wszystko jest ok. Nasz crio-ransfer numer 3 we wtorek... mamy blastke z szostego dnia, lekarz powiedzial, ze moze byc chlopak i pocieszyl ze maja podobny wynik ciaz z blastek z 5 i tych wolniejszych z 6.. wiec moze tym razem sie uda... (1-crio - 5 dniowej blastki nic a nic, 2 crio tez z 5 dniowej blastki- biochemiczna). Teraz bylo wiecej przygotowan...Mialam histero w ostatnim cyklu, ktora powinna pomoc jak scratching a pozatym bede tez mialam AH i chyba tez embrioglue. Trzymajcie kciuki prosze i przepraszam bo ja uciekam z forum az do testu czyli tak do polowy listopada. Musze sie odizolowac i postarac wylaczyc myslenie i cieszyc sie tym co mam. Sciskam mocno i wszystkim swiezym zaciazonym serdecznie gratuluje i dopinuje calej reszcie:
@Mruch mamy razem transfer trzymam za Ciebie mocne kciukasy
@Peugeotka36 uwielbiam Twoja histore, gratulacje
i tak pozytywnie zazdraszczam, zwsze marzylam, ze u nas tez sie uda naturalnie po pierwszym ivf ale niestety...
@dzoasia niech Ci czas szybko leci i abys dowiedziala sie z badan ktore robisz jak najwiecej
@PaulinkaP oby juz jelitowka nie wrocila i abys super zniosla jaja , ktore sie pieknie zaplodnia
@hope322 powodzenia z transferem, idziemy web w leb
@Liv26 sciskam mocno z calego serducha
@MoKa bedzie dobrze a pewnie nawet i bardzo dobrze tylko nie swiruj kochana
@gosia321 zeby wszystko szlo jak najszybciej w jak najlepszym kierunku
@M@gda zebys sie swietnie czula i zeby domek byl przygotowany na przyjscie Zywii
@Oska305 cudaki juz pieknie urosly ale niech jeszcze troszke posiedza u mamusi
@Doris30:-) powodzenia bo pewnie transfer niedlugo
@tamiza bety do nieba i spokoju i radosci z zycia, takiej jaka przez Ciebie przemawia,
Przepraszam te dziewczynki , o ktorych zamponialam ale ciezko sie odnalezc szczegolnie jak sie rzadko zaglada...
Mam nadzieje ze wszystkie bedziemy tulic nasze zdrowiutkie, pulchniutkie bobasy w 2018 xxx