reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam nadzieję że przynajmniej będzie miał inne podejście aniżeli poprzednim razem (przepraszam ale nie znam Twojej historii). Ja po ostatnich nieudanych dwóch crio podobno fantastycznych zarodków mam za złe że w Katowicach ciągle szli tą samą drogą. Nawet transfery miałam w tym samym dniu cyklu.
Ja też leczyłam się u dr Wdowiaka. Powiódł się pierwszy transfer i jestem w 34 tyg z dwójką pod sercem. Trzymam za Was mocno kciuki[emoji9] [emoji9]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do poniedziałku nic nie robię... jadę na betę i jeśli coś na być to będzie a jak nie jeszcze mam kruszonkę jedną... a jeśli i ona ze mną nie zostanie to rezygnuje... nie będę jeździła po immunologach itp.poddam się, mam męża i dziecko, które też cierpi na tym że mama ciągle do lekarzy, że tam nie pojedziemy bo pieniążków mało , i wogole. Jak zaczynałam leczenie założyłam z gory ze do końca roku a jak się nie uda to trudno.
Jeszcze sie nie załamuj. Sikaniec to sikaniec. Czekamy do poniedziałku i wierzymy. Do końca trzeba wierzyć chociaż wiem jak to trudno.[emoji9]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kciuki za dzisienszy dzień. Mam nadzieję na same dobre informacje. @Oczekiwanie2017 bety az do nieba jezeli sie na nia zdecydowalas!! @MoKa przytula mocno swojwgo dwie Kropki i niech ten koszmar sie juz skonczy!! ;-)
Kciuki za wszystkich!!

Dziękuję @walczaca o szczescie :). zdecydowałam ze idę dziś pobrać krew. Wynik pewnie po południu ale obiecałam że poczekam z odczytaniem wyników na powrót Męża z pracy.
@MoKa - niech ten transfer da Ci szczęście i zapomnienie o wszystkim co złego Cię spotkało.
@hope322 - udanego podglądu przed crio.
A reszcie - udanego, spokojnego dnia :)

reklama
Do góry