Piękny przyrost[emoji6]Dziewczyny a u mnie Beta II 103,19 (13 dpt) - pierwsza dwa dni wcześniej 48,04. Tak się cieszę! Ale tez potwornie się boje ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
---28tc---
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny przyrost[emoji6]Dziewczyny a u mnie Beta II 103,19 (13 dpt) - pierwsza dwa dni wcześniej 48,04. Tak się cieszę! Ale tez potwornie się boje ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej Liv jak się trzymasz...?Nie prawdą jest to stwierdzenie...
O nie nie ja ani jednego sikanca w ciąży nie zrobiłam[emoji23]Testy tylko niepotrzebnie nas stresuja ale chyba każda taki zrobila albo zrobi. Zrób betę i wtedy będziemy wiedziały jaki naprawdę jest wynik. Ja testuję chyba jutro . Chcę też progesteron zrobić.
Ja też leczyłam się u dr Wdowiaka. Powiódł się pierwszy transfer i jestem w 34 tyg z dwójką pod sercem. Trzymam za Was mocno kciuki[emoji9] [emoji9]Mam nadzieję że przynajmniej będzie miał inne podejście aniżeli poprzednim razem (przepraszam ale nie znam Twojej historii). Ja po ostatnich nieudanych dwóch crio podobno fantastycznych zarodków mam za złe że w Katowicach ciągle szli tą samą drogą. Nawet transfery miałam w tym samym dniu cyklu.
Jeszcze sie nie załamuj. Sikaniec to sikaniec. Czekamy do poniedziałku i wierzymy. Do końca trzeba wierzyć chociaż wiem jak to trudno.[emoji9]Do poniedziałku nic nie robię... jadę na betę i jeśli coś na być to będzie a jak nie jeszcze mam kruszonkę jedną... a jeśli i ona ze mną nie zostanie to rezygnuje... nie będę jeździła po immunologach itp.poddam się, mam męża i dziecko, które też cierpi na tym że mama ciągle do lekarzy, że tam nie pojedziemy bo pieniążków mało , i wogole. Jak zaczynałam leczenie założyłam z gory ze do końca roku a jak się nie uda to trudno.
Ja jeszcze po cichu wierzę ;-)Trzeci. Czekam na niego od 3 miesięcy.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny kciuki za dzisienszy dzień. Mam nadzieję na same dobre informacje. @Oczekiwanie2017 bety az do nieba jezeli sie na nia zdecydowalas!! @MoKa przytula mocno swojwgo dwie Kropki i niech ten koszmar sie juz skonczy!! ;-)
Kciuki za wszystkich!!