reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

co do luteiny myślę, że bardziej skuteczna jest dopochwowa z racji bliskości celu ;) natomiast w sytuacji podrażnień, infekcji, plamień lepiej sprawdzi się podjęzykowa - nie musisz dodatkowo "tam" grzebać....

reklama
Usiądę jutro na spokojnie wszystko spisze i zrobie badania w pl na wlasna rękę
zrób jak uważasz, ja Cię nie chciałam straszyć ani namawiać. To musi być Twoja decyzja, ja zanim do niej dojrzałam to mi zajęło jakiś miesiąc :p Ale na pewno nie będziesz żałować, a już na pewno nie będziesz mieć sobie nic do zarzucenia :) Jeśli twój lekarz nie odniesie się w żaden sposób do tych wyników, to może w klinice jest jakiś inny, bardziej ogarnięty :) chociaż jeden musi się znaleźć :D Ja do mojej kliniki wracam tylko po dzieci, - po transferze stamtąd znikam!! Ciążę będzie mi prowadzić moja poprzednia gin, która nie wciska "w ciemno" żadnych leków, ale która będzie respektować zalecenia immunologa, chociaż wczoraj stwierdziła, że nie wie do końca czy to na pewno jest skuteczne. Trzymam za Ciebie kciuki ;)

zrób jak uważasz, ja Cię nie chciałam straszyć ani namawiać. To musi być Twoja decyzja, ja zanim do niej dojrzałam to mi zajęło jakiś miesiąc :p Ale na pewno nie będziesz żałować, a już na pewno nie będziesz mieć sobie nic do zarzucenia :) Jeśli twój lekarz nie odniesie się w żaden sposób do tych wyników, to może w klinice jest jakiś inny, bardziej ogarnięty :) chociaż jeden musi się znaleźć :D Ja do mojej kliniki wracam tylko po dzieci, - po transferze stamtąd znikam!! Ciążę będzie mi prowadzić moja poprzednia gin, która nie wciska "w ciemno" żadnych leków, ale która będzie respektować zalecenia immunologa, chociaż wczoraj stwierdziła, że nie wie do końca czy to na pewno jest skuteczne. Trzymam za Ciebie kciuki ;)
niby ogarniety caly wielki prezes kliniki ..........

niby ogarniety caly wielki prezes kliniki ..........
looz, ja też chodzę do najmądrzejszego właściciela kliniki i poza wlewami z immunoglobulin (jedna kroplówka za 4 tys zł, a miałam ich wziąć 3) - oczywiście nie popartymi żadnymi badaniami nie był w stanie mi zaproponować niczego innego... Oczywiście, nie uważam, że były kompletnie niepotrzebne, lub, że w jakiś sposób nie pomogły - mógł chociaż zlecić badania, a nie "profilaktycznie" zalecić. Oni chyba nie czają, że człowiek na jedną taką kroplówkę musi tyrać jak wół 2 miesiące. A za co żyć i kupic inne leki? wizyty? a kredyty? opłaty? aż mi się płakać chce, że już nawet nie mogę powiedzieć, że jedna wypłata idzie na leczenie bo to już za mało...
takie prezesy to największe szuje i naciągacze - niestety taka prawda

Kochana nie masz czego zalowac. Glupio mi ale ja zawsze zazdroscilam dziewczynom tego, ze przynajmniej moga zajsc. A ja nawet tego nie moglam. Wolalabym chyba znowu widzirc negatywna bete niz stracic kolejne dzieciatko. Najgorszemu wrogowi nie zycze:( dlatego rozumiem, ze krew w ciazy jest bardzo traumatycznym przezyciem... chociaz przy ivf negatywna beta w pewnym sensie rowniez swiadczy o stracie dzieciatka... przy naturalsie lub iui nie wiadomo, czy w ogole doszlo do zaplodnienia a te malenstwa nawet w labo juz sa naszymi kruszynkami

Prawda lepiej test negatyw niz krew w ciazy ,,,
Tez to przezylam w 29 tciazy;/ sadzilam ze koniec ze lozysko poszlo I koniec , rowniez wrogowi Nie zycze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To jest właśnie najgorsze że oni w dupie mają że człowiek leci na długach i kredytach... Człowiek już wszystkiego sobie odmawia i wciąż się martwi skąd na kolejne leki weźmie i czy to coś da... :(
Dokladnie. Kochana ale ty sie przynajmniej dzisiaj o to juz nie martw, jutro masz piekne jajca zniesc!! :) daj znac jak tylko sie czegos dowiesz!

reklama
To jest właśnie najgorsze że oni w dupie mają że człowiek leci na długach i kredytach... Człowiek już wszystkiego sobie odmawia i wciąż się martwi skąd na kolejne leki weźmie i czy to coś da... :(
oj tak ja mysle czasem ze w tych klinikach robia tak zeby jak najwiecej wyciagnac z nas kasy.. ja odnosze w mojej klinice takie wrazenie ze robia tak zebym nie zaszła.. moze jestem przewrazliwiona ale tak mysle... troche to przykre bo kazda z nas charuje na to aby spełnic swoje marzenia o maciezynstwie ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry