reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ja mam cos takiego z kliniki tylko hmm
1508342274-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no ja bym chciała wiedziec jakie były itd wiem ze bylo 8 blastek ale czy z 1 komorki czy z 2, licho wie..

A nie dostałaś po transferze całego tzw. wypisu? Ja nawet transferze mrożaczka dostałam informacja co miałam podane i ile jeszcze zostało tylko spanikowałam bo było wpisane że jeszcze 3 zostały a wiedziałam że są 4 ale okazało się że w jednej fiolce są 2 zarodki

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

:laugh2::laugh2::laugh2:
To niezle bede sie musiala doszkolic, nic z tego nie czaje!!! Kurde dziewczyny 10 godz z zycia wyjete a i tak nie jestem jeszcze w domu tylko pod sklepem osiedlowym:p
Ja jak zobaczyłam ten wynik, a otrzymałam go po transferze 3 dni to byłam przerażona. Same strzałki i niewiele wskaźników w normie ale potem dr mnie uspokoił że ywnik jest ok. Zadzwoń sobie do Prokocimia czy tam te cytokiny robią bo coś mi się wydaje że nie. Mi Sydor kazał zrobić w łodzi jak byłam na szczepieniu bo wydaje mi się ze jak dałoby się to zrobić w Krakowie to zleciłby mi za jednym zamachem ale nie jestem pewna na 100%

A nie dostałaś po transferze całego tzw. wypisu? Ja nawet transferze mrożaczka dostałam informacja co miałam podane i ile jeszcze zostało tylko spanikowałam bo było wpisane że jeszcze 3 zostały a wiedziałam że są 4 ale okazało się że w jednej fiolce są 2 zarodki

nie własnie tylko ten papier ktory wrzuciłam

Jak dla mnie nic z niego nie wynika ale każda klinika ma się procedury się pewnie jakbyś zadzwoniła to by Ci udzielili informacji

powiem ze chce na papierze od embriologa ciekawe jaka mine zrobi lekarka ..

powiem ze chce na papierze od embriologa ciekawe jaka mine zrobi lekarka ..

Moim zdaniem nie powinien się sprzeciwić u mnie w klinice wszystko się ustala bezpośrednio z Panią embriolog i jak się ma jakieś wątpliwości to nie ma możliwości skontaktować się z lekarzem telefonicznie tylko właśnie z embriologiem

A ja nic nie mam... wogole jak teraz będę poproszę o całą dokumentację bo z tych wrażeń to prawie nic nie mam dokumentów... zresztą ostatnio nie jezdzilam z mężem tylko z ciekawskim szwagrem który nic nie wie i próbowałam jak najszybciej załatwić się w rejestracji aby nic nie usłyszał.
to następnym razem niech siedzi i czeka w samochodzie :p

reklama
Moim zdaniem nie powinien się sprzeciwić u mnie w klinice wszystko się ustala bezpośrednio z Panią embriolog i jak się ma jakieś wątpliwości to nie ma możliwości skontaktować się z lekarzem telefonicznie tylko właśnie z embriologiem

no u nas nie mamy dostepu do embriologa .. dziwne to dla mnie .. mam kontakt tylko z ginekologiem .. zaczyna mnie to wszystko denerwowac bo wy wszystko macie na tacy a ja czuje jakby mnie w jajo robili .. i dziwne to wszystko ..

Do góry