reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi podali rano w stadium 3... w takim razie mogli poczekać jeszcze dłużej?
Powiem szczerze nie mam pojęcia... Nie chce wprowadzić w błąd dlatego sama dopytuje bo kojarze, że większość 4,5 mają padane. Znowu lepsze szanse zarodek ma u Ciebie skoro embriolog tak zdecydował sądze że wiedział co robi. Ja np mam zamrożona blastke 4BB a rozmrozili mi i podali 4AA. I to wszystko chyba zależy jak się rozwijają zarodki.

Mi podali rano w stadium 3... w takim razie mogli poczekać jeszcze dłużej?
U mnie w klinice robia zabiegi blokami - rano punkcje, kolo poludnia transfery a reszta pozniej, wiec pewnie i u ciebie nie mieli za bardzo mozliwosci czekac ye kilka gdzin. Ale to, ze byl wczesniejszy - czyli 3 to nic nie znaczy, mial byc blastka i nia byl. A ab to bardzo ladny kropus wiec nie masz sie co martwic:)

Wtedy bede jechac bo musi mi powiedziec co dalej, wypisac taka karteczke, ze bedzie asysta, wypisac recepry itp, chyba, ze beda potrzebne szczepienia to bede dzeonic i pytac o konsultacje telefoniczna. Tylko bede musiala sie doksztalcic bo on powiedzial zeby nie robic allo mlr tylko te cytokiny i tam sie jakis stosunek czegos do czegos liczy i wtedy wiadomo. Chyba, ze ktoras wie o co z tym kaman???
a nie możesz już tylko telefonicznie skonsultować tych wyników lub przez e-mail? Ktoś tak chyba tu robił...?

dziewczyny czy wy wiecie jak ja sie mogę źle czuć od 3 dni mam albo wymioty albo to drugie tak mnie jelita bolą ogólnie jestem taka osłabiona ale mało możliwe abym sie czymś zatruła już nie wiem co mam ze sobą zrobić aby sie lepiej poczuć czy to jest możliwe że to po zastrzykach z gonapeptylu ? i do tego jeszcze @ nie przyszła jeśli do jutra nie przyjdzie będę musiała zmienić termin wizyty bo za wcześnie będzie a zresztą wszystko do dupy ;(

Moze wlasnie juz spada, tylko z wiekszej wartosci niz mialas ostatnio, ewentualnie kilka dni bedzie ciulowo rosla a potem zacznie spadac. Przykro mi kochana :(

No widzisz-może ja zacznę u Ciebie się leczć-lekarz mój sie odezwał-to samo powiedział.Coś było ale przestało się rozwijać ;((((( no nic-teraz beksa a na 30/10 szykuję się na bojową wizytę.Przede wszystkim myślę,że koniecznie muszę zamknąć te moje niedrożne jajowody.Nie wiem co jeszcze?

Ale to ciężżżżżkie jest ;(((

reklama
Powiem szczerze nie mam pojęcia... Nie chce wprowadzić w błąd dlatego sama dopytuje bo kojarze, że większość 4,5 mają padane. Znowu lepsze szanse zarodek ma u Ciebie skoro embriolog tak zdecydował sądze że wiedział co robi. Ja np mam zamrożona blastke 4BB a rozmrozili mi i podali 4AA. I to wszystko chyba zależy jak się rozwijają zarodki.
No właśnie, myślałam,że jak osiągnął stadium blastocysty to już jest mega a tu się okazuje że znowu jeszcze tyle warunków.... no cóż. Mam nadzieję,że siedzi sobie w moim brzuchu i już zupełnie nie powinnam się martwić tym czy był a czy c ;-)

Do góry