reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
jak możesz zrezygnować to nie pij ale jak musisz to jedna słaba nie jest niczym złym - ewentualnie są jeszcze bezkofeinowe alternatywy :)
Omg, wiecie co teraz jak jestem na zwolnieniu to oczy jak spodki przed godzina 7 rano a tak to wstać nie mogłam, przez co mi się dni tak dłużą :( wczoraj kupiłam w Empiku, przed wizyta u lekarza, 4 książki. Przeczytałam kilka stron na spanie mnie tak brało, ale w domu miałam robotników piec mi robili. Nie potrafię sobie jak narazie czasu zorganizować tym bardziej, ze lekarz zabronił mi dźwigać i mam jak najmniej się schylać. Za niedługo odleżyny będę miała. :eek:

Pobolewa mnie brzuch, ale zero objawów w postaci krwi.. Ja mam skierowanie do szpitala i mam. Do wyboru 3 na Śląsku, bo chcę za wszelką cenę farmakologicznie, bo juz 2 razy miałam czyszczona, więc Pani dr powiedziała, żeby nie uszkodzić endometrium. A jestem że świętokrzyskiego, u mnie od razu lyzeczkuja nie bawią się w żadne wywoływanie, miałam na żywca robione..
Jezu 3 raz... To straszne... A twoja dr nie może ci przepisać tego arthrotecu, który ja dostawałam w tym zapiździałym szpitalu? Na mnie nie podziałał ale czytałam na różnych forach, że to właśnie dają w szpitalach na indukcję poronienia. A ty leczysz się u Paśnika też?

Omg, wiecie co teraz jak jestem na zwolnieniu to oczy jak spodki przed godzina 7 rano a tak to wstać nie mogłam, przez co mi się dni tak dłużą :( wczoraj kupiłam w Empiku, przed wizyta u lekarza, 4 książki. Przeczytałam kilka stron na spanie mnie tak brało, ale w domu miałam robotników piec mi robili. Nie potrafię sobie jak narazie czasu zorganizować tym bardziej, ze lekarz zabronił mi dźwigać i mam jak najmniej się schylać. Za niedługo odleżyny będę miała. :eek:
e to chyba nie masz problemu z odstawieniem kawy :D

kochana raczej nie jest bo po pierwsze nie rośnie jak trzeba, a po drugie beta na maxa przyhamowała (w ciągu tygodnia przyrost był tylko 200), zrobię jeszcze betę w poniedziałek dla pewności z badaniami do zabiegu i myślę, że albo stanie albo może zacznie w końcu spadać - ale nawet jakby zaczęła spadać to i tak nie ma większych szans, że sama dam radę się oczyścić. Oczywiście jeśli by się przyrost bety cudownie powiększył to bede alarmować :)
Nie no oczywiscie ja tu nie mowie o sammoistnym oczyszczeniu. Ale sprawdz przed zabiegiem co tam sie dzieje

reklama
Do góry