walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Oj zobaczymy jutro jak będzie nastawienie.... ;-)Dzwon!
---27tc---
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj zobaczymy jutro jak będzie nastawienie.... ;-)Dzwon!
---27tc---
Niby tak, ale mnie ten telefon tak stresuje,że nie masz pojęcia. Już dwa razy usłyszałam, najgorszą informację i chyba strach mnie przerósł... :-(Ja to wytrzymać nie mogłam ze stresu. Będzie dobrze! A jak się dowiesz to trochę głowa odpuści kiedy usłyszysz dobre informacje
Miałaś PROM? Opiszesz swoją historię? Mam wody w górnej granicy normy i trochę się tym martwię lekarz też mnie straszy...No to fakt. Tylko, że jest jeszcze ryzyko donoszenia tej ciąży a przy bliźniakach jest wyższe ryzyko poronienia lub wczesnego porody.
Niestety ja nie mogę mieć dwóch bo w pierwszej ciąży miałam pprom. Niestety ryzyko pozostaje... a zawsze mi się marzyly bliźniaki...
Nie zadzwonisz to później będziesz żałować i się jeszcze bardziej zastanawiać [emoji12]Oj zobaczymy jutro jak będzie nastawienie.... ;-)
Wiem, jak do mnie dzwonili to po telefonie tak ryczałam, ze szok.Niby tak, ale mnie ten telefon tak stresuje,że nie masz pojęcia. Już dwa razy usłyszałam, najgorszą informację i chyba strach mnie przerósł... :-(
Tylko Ty chyba usłyszyałaś dobre wieści, prawda?Wiem, jak do mnie dzwonili to po telefonie tak ryczałam, ze szok.
Maz na medal [emoji122] [emoji106] jestem ciekawa jak to bedzie z moim [emoji38]Dziękujemy [emoji8] a mój mąż to złoty człowiek. Ciągle mi pomaga, przewija i karmi, wstaje w nocy i niejednokrotnie mi każe leżeć i ogarnia wszystko sam [emoji38]
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Czy dobre? Z 6 komórek został mi jeden kropek w brzuchu i jeden mrozak. Coś przegapiłam? Nie masz 6 które dobrze rokują?Tylko Ty chyba usłyszyałaś dobre wieści, prawda?
A ja ryczałam z innego powodu i teraz jakoś tak dziwnie....
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]hello, zaraz śmigam na histero. Ależ głodna jesteeeem. Proszę o kciuki - a ja dam znaka wieczorem.
Dobrego dnia!
Dziewczyny ja już nie mogę ja już nie chce BURAKÓW [emoji30]!!!
Okresu nadal nie mam i czekam!!!
Ciagle jem buraki i czekam już mi sie spóźnił o 4 dni ja już nie chce czekać jak chce działać tak jak Wy. Od lutego już dość sie naczelalam.
Jestem sfrustrowana - niech mnie ktoś przytuli [emoji30]