reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
aniołeczek - żeby było krócej -od dnia punkcji odjąć 2 tygodnie ;) - liczyłaś kochana w drugą stronę - dodając,dlatego wyszła Ci inna data.

Anioleczek- gratuluje !! Super wiadomość . Mi Moj gin kazał odjąć od daty pobrania komórki 2 tygodnie i liczyć ten dzień jako 1 dzień ciąży . Mi to wyszło tak ze pobranie było 18 luty wiec jako 1 dzień okresu czyli ciąży liczę od 4 luty. A tak naprawdę @ miałam 3 luty.
Jeśli np pobranie mialas szybciej niż po 14 dniach od okresu to liczysz chyba normalnie od ostatniej @.

Marcikuk - jakie maluszki slodziudkie. Ojej az sie lzy w oczach kreca jak patrrezy sie na takie cuda:-)

Gieniek - mam nadzieje ze tan krwiak niedlugo odpusci - trzymaj sie i nie poddawaj. Trzymam za ciebi kciuki czaly czas

Oh Last Time! jak milo miec Ciebie i Twoje dowcipy z powrotem - choc raz sie dzis usmiechnelam - dziekusek wielki.

Moja przyjaciółka już po transferze.Dostała 2 dzidziusie.Nic ją nie bolało,a pan który je przyniósł miał poczucie humoru i kazał przyszłej mamusi pomachać dzieciom przed podaniem.Jedna z zapłodnionych komórek miała błąd 21 chromosomu ,więc do zamrożenia poszły dwie.Czytam,że wszystkie bierzecie jakieś czopki po,a ona dostała tylko zastrzyk chyba Clexane czy jakoś tak.W środę do kontroli,bo jajniki dosyć duże.I czekamy...

reklama
anioleczek , teraz po betce moge Ci pogratulowac oficjanie :tak: GRATULUJE KOCHANA!!!! Moja lekarka ,podobnie jak Twoj lekarz chyba nie wierzyla,ze nam sie uda, bo nawet na recepcie po becie napisala mi "jesli ciaza".
Jednak ten maj nie byl az taki tragiczny :-)

Dziewuszki Ciezarowki, ten sluz ktory opisujecie,doczytalam sie jak sama szukalam info odnosnie moich krwawien, jest calkowicie normalny. Podczas ciazy podobno dziewczyny maja taka duza wydzieline bezbarwnego sluzu i nie nalezy sie niepokoic.

marcikuk,catleya, powodzenia na dzisiejszej wizycie.

last time , 12 czerwca to juz niedlugo, szyko zleci. Tym razem bedzie inaczej. W koncu sama mowials,ze forum przynioslo Ci szczescie. To szczescie bedzie trwac 9 miesiecy a pozniej to szczescie wyjdzie z brzusia mamusi i bedziecie szczesliwymi, kochajacymi rodzicami :tak:

marcikuk, Twoje maluszki sa przesliczne :tak:

gieniek, mam nadzieje,ze niedlugo wchloni sie ten paskudny krwiak.:tak:

Napierajka,Ty to chociaz w tym calym nieszczesciu dostalas @ a u mnie ciagle ani widu ani slychu. Zaczynam sie martwic. MOze organizm nie da rady sam sie oczyscic.:-( Wyliczylam sobie,ze teoretycznie ostatnia @ mialam 26 kietnia, wiec dzis to juz jest 40 dzien cyklu.:-(

Do góry