lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Zazdroszcze. Mam nadzieje ze u mnie to bedzie max sierpien. We wtorek mam wiyzte i sie wtedz wiecej wyjasni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszcze. Mam nadzieje ze u mnie to bedzie max sierpien. We wtorek mam wiyzte i sie wtedz wiecej wyjasni
Kochana
Jest wiecej niz myslisz. Zaraz sie kilak zbierze.
Co do daty - ja nie jestem pewna co do sierpnia. Moze tez bede miala wrzesien lub pazdziernik.
Bedziesz miala standard IVF ? Mialas juz badania ? Jaki protokol bedziesz miala ?
Klinike bedziemy wybierali potem. Na razie babka ma nam "oficjalnie" zatwierdzic ze sie kwalifikujemy do programu (to formalnosc). Potem z zestawu szpitalow chyba bedziemy mogli sobie wybrac, no ale zobaczymy
Ja chce miec krotki, ale musze jeszcze pogadac z lekarzem
Nie chce sie faszerowac....